Canlı yayında İsmail Kartal'a sert sözlerle yüklendi! 'Özgüven eksikliği var!'

Canlı yayında İsmail Kartal'a sert sözlerle yüklendi! 'Özgüven eksikliği var!'

Fenerbahçe'de son haftalarda Kadıköy'de yaşanan puan kayıpları sonrasında İsmail Kartal'ın performansı tartışma konusu oldu. Eski hakem Fırat Aydınus, tecrübeli teknik adama sert sözlerle yüklenerek Kartal'ın özgüven eksikliği sorunu yaşadığına vurgu yaptı.

Trendyol Süoer Lig'in 26. hafta karşılaşmasında Alanyaspor karşısında alınan beraberlik ile liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de İsmail Kartal, eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

2014 yılından bu yana Süper Lig'de yaşadığı şampiyonluk özlemini bu sezon sonunda dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, kümede kalma mücadelesi veren Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği Galatasaray'a kaptırdı. Kanarya'da iç sahada yaşanan puan kayıpları sonrasında eleştiri okları İsmail Kartal'a döndü.

"NAİF BİR ADAM DEĞİL"

Sports Digitale Youtube kanalında tecrübeli teknik adamın performansını değerlendiren gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Kartal'ın naif bir karakter olmadığına dikkati çekerek "Bence en büyük yanılgı ne biliyor musunuz? "İsmail hoca naif bir adam" dedin. Aslında özünde öyle değil. Kamuoyuna çok naif. Sıkıntı o." dedi.

Transferlerin aranan ismi Yağız Sabuncuoğlu Radyospor'la anlaştı

Sabuncuoğlu'nun bu sözleri sonrasında söz alan eski hakem ve futbol yorumcusu Fırat Aydınus ise Kartal'ın özgüven eksikliği sorunu yaşadığına vurgu yaptı.

"ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİ VAR"

Aydınus açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"O naiflik değil. Hiçbir puan kaybından sonra 'kimse merak etmesin bu takım şampiyon olacak' dememesinin altında sizce naiflik yatabilir. Söz veremiyor. Bu özgüven eksikliğidir. Bazı konuşmalarında özgüven eksikliği var. Bunlar kırılganlık yaratır. Dolayısıyla açıklamalar bakıyorsun zemin diyor o diyor bu diyor. Farklı şeyler bahsediyor. Net bir şekilde 'Biz şampiyon olacağız' diyebiliyor mu?

İtiraz ederken bile farklı geliyor. Hayatında yapmamış ki. Bilmiyor. Bir hakeme karşı ya da saha kenarında ambiyans oluşturma... O naiflik işte. Yaptığı zaman böyle bir yapışıyor. Taraftarlar, 'İsmail Kartal, Okan hocanın oyuncularına kurduğu hakimiyet gibi bir hakimiyet kuruyor' diyebiliyor mu?"

Fırat Aydınus, Beşiktaşlı futbolcular için o filmi örnek verdi! - Orta Çizgi - Beşiktaş Haberleri | Beşiktaş Transfer Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN