Carlo Ancelotti'den Avusturya hezimetinin ardından Arda Güler'e telefon

Carlo Ancelotti'den Avusturya hezimetinin ardından Arda Güler'e telefon

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Avusturya ile karşılaştı. Ay-Yıldızlılar, rakibine 6-1 mağlup oldu. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de tarihi hezimetin ardından Arda Güler'e destek telefonu açtı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Türkiye A Milli Takımı, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Avusturya ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar, deplasmanda rakibine 6-1 mağlup olarak tarihi bir hezimet yaşadı. Karşılaşmada büyük hayal kırıklığı yaratan Türkiye'de, Arda Güler de performansıyla sınıfta kaldı.

521316.jpg

Avusturya maçında denediği rövaşata haricinde varlık gösteremeyen Arda Güler'e, teknik direktöründen destek telefonu geldi. Defensa Central'in haberine göre; Carlo Ancelotti, Avusturya maçının ardından yıldız futbolcumuza telefon açtı. İtalyan teknik direktör, Arda Güler'in performansını överek genç yıldızı motive etmeye gayret gösterdi. Ancelotti, Arda'dan ceza sahası içindeki aksiyonlarda daha fazla rol alması gerektiğini altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN