Carlos Alcaraz, turnuvaya veda etti

Carlos Alcaraz, turnuvaya veda etti

Avustralya Açık'ta sürpriz bir veda yaşandı. Turnuvanın en büyük favorilerinden Carlos Alcaraz, Alexander Zverev'e 3-1 mağlup olarak elendi. Zverev, yarı finalde Daniil Medvedev'in rakibi oldu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Günün merakla beklenen karşılaşmasında Carlos Alcaraz ile Alexander Zverev kozlarını paylaştı.

Tek erkekler çeyrek final mücadelesine müthiş başlayan Alexander Zverev, ilk bölümde Carlos Alcaraz'ı sahadan sildi ve setlerde 2-0 öne geçmeyi başardı. 1 saat 15 dakika içerisinde setlerde iki farklı geriye düşen Alcaraz, üçüncü sette toparlanmayı başardı. Ancak son sözü söyleyen Alexander Zverev oldu. 26 yaşındaki Alman raket, 6-1, 6-3, 6-7, 6-4 ile kazanarak 2020'den sonra ikinci kez Avustralya Açık'ta adını yarı finale yazdırdı.

Alexander Zverev, yarı finalde Daniil Medvedev ile karşı karşıya gelecek. Yarı finalin diğer ayağında ise Novak Djokovic ile Jannik Sinner kozlarını paylaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN