Cimbom bombayı patlattı transferi resmen açıkladı! Galatasaray'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı!

Cimbom bombayı patlattı transferi resmen açıkladı! Galatasaray'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı!

Süper Lig'de 21. hafta karşılaşmasında deplasmanda Giresunspor'u mağlup eden Galatasaray, transferde bombayı patlattı. Aslan, Beşiktaş'ın da talip olduğu yıldız ismi kadrosuna kattı.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Giresunspor'a konuk olan Galatasaray, rakibini 0-4 ile geçerek en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7'ye yükseltti. Karadeniz ekibini 4 golle geçen sarı-kırmızılı ekip üst üste 10. galibiyetini elde ederek tekrarlanması zor bir başarıya imza attı.

2018-19 sezonundan bu yana şampiyonluğa hasret kalan sarı-kırmızılı ekip transfer döneminin bitimine az bir süre kala bombayı patlattı.

CİMBOM'DAN BEŞİKTAŞ'A TRANSFER ÇALIMI

Yaz transfer döneminde Icardi, Mertens, Torreira ve Dubois gibi yıldız isimleri kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip kış transfer döneminde de büyük oynuyor.

Sarı-kırmızılı ekip, İtalyan ekibi Sassuolo forması giyen milli futbolcu Kaan Ayhan'ı satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı. Transferde adı Beşiktaş ile de anılan milli futbolcu Kaan Ayhan, Galatasaray'a transfer oldu. Sarı-kırmızılı ekip, milli savunmacı için kulübü Sassuolo ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray Kaan Ayhan'ı kiraladı​​​​​​​

400 bin Euro bedelle sezon sonuna kadar kiralanacak Kaan Ayhan'ın sözleşmesinde zorunlu satın alma maddesi de bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip, 2 milyon 800 bin Euro karşılığında Kaan Ayhan'ın bonservisini de alacak. Öte yandan Galatasaray, 2 milyon 800 bin Euro'yu Sassuolo'ya 4 yıla bölünmüş taksitler halinde ödeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN