Cimbom evinde bambaşka

Cimbom evinde bambaşka

Spor Toto Süper Lig’in 29’uncu haftasında Yukatel Kayserispor’u 6-0’la deviren Galatasaray, iç saha performansıyla göz doldurdu. Cimbom, ligde sahasında oynadığı son 10 maçtan galibiyetle ayrılırken Nef Stadı’ndaki son 13 müsabakada ise yenilgi yüzü görmedi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında konuk ettiği Yukatel Kayserispor’u Mauro Icardi (3), Milot Rashica, Kerem Aktürkoğlu ve Nicolo Zaniolo’nun golleriyle 6-0 yendi. Bu sezon sahasındaki en farklı galibiyetini elde eden lider Galatasaray, puanını 66’ya çıkarttı. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de sahasında oynadığı son 10 maçtan galibiyetle ayrıldı.

Sarı-Kırmızılı takım, bu maçlarda Beşiktaş, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Atakaş Hatayspor, Fraport TAV Antalyaspor, HangiKredi Ümraniyespor, Trabzonspor, Kasımpaşa, Adana Demirspor ve Yukatel Kayserispor’u mağlup etti. Galatasaray, ayrıca sahasındaki son 13 maçta yenilgi yaşamadı.

Öte yandan Galatasaray’ın İtalyan futbolcusu Nicolo Zaniolo, Kayserispor maçında attığı golle Sarı-Kırmızılı forma ile 3. golünü kaydetti. Böylece Galatasaray’ın devre arasında renklerine kattığı İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo, Nef Stadı’nda peş peşe çıktığı üçüncü lig maçında da ağları havalandırmayı başardı. Ayrıca Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Yukatel Kayserispor maçında “hat-trick” yaptı.

Müsabakada biri penaltıdan olmak üzere 3 kez meşin yuvarlağı filelere yollayan Arjantinli futbolcu, ligdeki gol sayısını da 12’ye çıkardı.

Mauro Icardi, 2019-2020 sezonunda 10 gol atan Radamel Falcao’dan sonra Sarı-Kırmızılı takımda ligde çift hanelere ulaşan ilk yabancı futbolcu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN