Cimbom Icardi’yi takımda tutacak

Cimbom Icardi’yi takımda tutacak

Süper Lig’de şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, gelecek sezon planlamasına da başladı. PSG ile 1 sene daha sözleşmesi bulunan Mauro Icardi için pazarlıklarda son aşamaya gelen Sarı-Kırmızılı yönetim, Arjantinli oyuncuya imza attırmak için gün sayıyor.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray’da yeni sezonun kadro planlaması başladı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne göre bir kadro kurmak isteyen Cimbom, önceliğini Mauro Icardi’ye verdi.

Bir süredir operasyonu yürüten Sarı-Kırmızılı yönetim, PSG ile pazarlıkları kıran kırana yürüttü. Fransız deviyle 1 sene daha sözleşmesi bulunan Mauro Icardi için yapılan girişimler olumlu sonuçlandı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir etkinlikte yaptığı konuşmada, ‘Icardi geliyor’ açıklamasını yaparak taraftarı sevindirdi. Ancak Arjantinli yıldız için Suudi Arabistan ekiplerinin devreye girmesi ise kafa karışıklığı yarattı.

Ayrıca Sarı-Kırmızılılar, ara transfer döneminde kiraladığı Kaan Ayhan’ın bonservisini alıyor. 28 yaşındaki futbolcu, devre arasında 400 bin euro karşılığında kiralanmıştı.

Galatasaray, Serie A ekibi Sassuolo ile yapılan anlaşmada bulunan 2.8 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmaya karar verdi. 3 yıllık sözleşme imzalanması planlanan milli futbolcunun transferi kısa süre içerisinde resmiyet kazanacak.

Galatasaray’da yol ayrımına gidilecek isimler de netleşi. Sarı-Kırmızılı yönetim, sözleşmesi sona eren isimlerden Juan Mata, Sam Adekugbe, Bafetimbi Gomis, Okan Kocuk ve Emre Taşdemir’leyse yeni anlaşma yapmayı düşünmüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN