Cimbom’da kadroya Mertens ayarı

Cimbom’da kadroya Mertens ayarı

Süper Lig lideri Galatasaray’da Adana Demirspor maçının hazırlıkları sürüyor. Sakatlığı nedeniyle kaçırdığı maçlarda yokluğu hissedilen Dries Mertens’in çalışmalara başlamasının ardından teknik heyet, milli ara dönüşü çıkacağı ilk müsabakanın ilk 11’ini Belçikalı yıldıza göre dizayn edecek.

Spor Toto Süper Lig’in lideri Galatasaray, milli ara dönüşünde Adana Demirspor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına devam ediyor. Sarı-Kırmızılı ekipte teknik direktör Okan Buruk, liderlik yarışında hemen arkalarında yer alan Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın karşılaşacağı haftada puan farkını açmanın hesaplarını yapıyor. Adana Demirspor’un da Avrupa kupalarına katılma mücadelesi verdiği ortamda Cimbom, evinde hata yapmadan yoluna devam etmek istiyor.

Sarı-Kırmızılı teknik heyet, kritik maçın ilk 11’ini belirlemek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Okan Buruk, bu doğrultuda Adana Demirspor karşısında çıkacak takımı hemen hemen belirledi. Başarılı çalıştırıcı, iki pozisyon dışında temel parçaları oturttu. Galatasaray’da, Adana Demirspor mücadelesi öncesinde soru işaretlerinin olduğu bölgelerden biri sol bekti. Leo Dubois, Sam Adekugbe ve Kazımcan Karataş arasında tercih yapması beklenen Okan Buruk’un, şu ana kadar Dubois’nın performansından memnun olduğu belirtildi. İleri uçtaki isimlerden Kerem’i ilk 11’de düşünen Buruk, Barış Alper’in performansına göre yabancı kontenjanı açılması halinde Dubois’yı başlangıç 11’ine dahil edecek.

Galatasaray’da en kritik karar ise forvet arkası için verilecek. Dries Mertens’in sakatlığı sonrasında hücum ile orta saha bağlantısında sorun yaşayan Sarı-Kırmızılı ekip, Belçikalı yıldızdan mahrum kaldığı iki müsabakanın birini zor da olsa kazanırken diğerinde Konyaspor’a mağlup olmaktan kurtulamadı. Bu nedenle iki gün önce idmanlara başlayan Mertens’in durumunun takip edileceği ve ona göre karar verileceği öğrenildi. Mertens’in hazır görülmemesi durumunda ise Zaniolo’nun ilk 11’de başlaması bekleniyor.

Ayrıca Zaniolo’nun milli arada fiziki yeterlilik açısından farkı kapattığı da öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN