Cocu, Rijkaard, Riekerink olmamıştı! Beşiktaş’ta Hollandalı teknik direktör donemi başladı

Cocu, Rijkaard, Riekerink olmamıştı! Beşiktaş’ta Hollandalı teknik direktör donemi başladı

Rangers'ı çalıştıran Giovanni van Bronckhorst'un Beşiktaş'la anlaşmak üzere olduğu belirtildi. 48 yaşındaki teknik adamın Beşiktaş'la son görüşmesi olumlu sonuçlandı.

Voetbal International'in haberine göre Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst'a 1,5 yıllık sözleşme önerdi. Giovanni van Bronckhorst, Feyenoord'dan eski yardımcısı olan şu anda NAC Breda'nın başında bulunan Jean-Paul van Gastel ile Türkiye'ye gelmek istiyor ve Hollanda ekibinden izin bekleniyor.

Feyenoord ile Hollanda'da şampiyonluk yaşayan ve Rangers'ı UEFA Avrupa Ligi'nde final oynatan 48 yaşındaki teknik direktör Giovanni 1 yıldır boştaydı. Beşiktaş Kulübü, kısa süre önce Rıdvan Yılmaz ile konuşup Bronckhorst hakkında bilgi aldı.

Süper Lig’de daha önce Advocaat, Riekerink, Rijkaard, Cocu gibi teknik direktörler görev almış, bu antrenörler çok da başarılı olamamıştı. Ali Koç göreve gelir gelmez Cocu’yla anlaşırken, Dursun Özbek ise daha önce Jan Olde Riekerink’le el sıkışmıştı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN