Cüneyt Çakır açıkladı: Hakemliği bırakacak mı?

Cüneyt Çakır açıkladı: Hakemliği bırakacak mı?

Geçtiğimiz sezon MHK tarafından kadro dışı bırakılan 13 hakem arasında yer alan ancak daha sonra görevine devam eden Cüneyt Çakır, TFF ile bir yıllık kontratının kaldığını hatırlatarak yurt dışından teklifler aldığını açıkladı. Tecrübeli hakem "Yurt dışından hem hakemlik, hem yöneticilik, hem de eğitmenlik teklifleri var. Tabii ki ailemle de konuşacağım. Bir karar aşamasına da geldik aslında. Yakın zamanda bunu da kamuoyuyla paylaşacağım" diye konuştu.

Anadolu Adalet Sarayı’nın 10. Geleneksel Futbol Turnuvası, İBB Maltepe Sahil Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Turnuvanın final maçında hakemlik yapan Cüneyt Çakır, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezon MHK tarafından kadro dışı bırakılan 13 hakem arasında yer alan ancak daha sonra görevine devam eden tecrübeli hakem Cüneyt Çakır, hakemliği bırakıp bırakmayacağını yakın zaman içerisinde açıklayacağını belirtirken yurt dışından teklifler aldığının altını çizdi.

TFF ile bir yıllık kontratı bulunduğunu vurgulayan tecrübeli hakem şunları söyledi:

"TFF ile bir yıllık daha sözleşmem bulunuyor ancak, yurt dışından hem hakemlik, hem yöneticilik, hem de eğitmenlik teklifleri var. Tabii ki ailemle de konuşacağım. Bir karar aşamasına da geldik aslında. Yakın zamanda bunu da kamuoyuyla paylaşacağım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN