Deprem sonrası Hatayspor ligden çekilmişti! Volkan Demirel'in yeni adresi belli oldu: Artık orada!

Deprem sonrası Hatayspor ligden çekilmişti! Volkan Demirel'in yeni adresi belli oldu: Artık orada!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem sonrasında Gazianteo FK ve Hatayspor felaketten yoğun şekide etkilenirken Süper Lig'den ayrılma kararı alındı. Bunun üzerine Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel'in adı farklı kulüplerle anılmaya başlandı. Volkan Demirel hangi takımı çalıştırılacak? Adı Kasımpaşa ve Ümit Milli Takım ile anılan Demirel'in kararı belli oldu.

Ülkemizde asrın felaketi olarak adlandırılan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki deprem ile acı haberler gelirken Gaziantep ve Hatay'ın bu durumdan en derinden sarsıldığı bilgisi verilirken Süper Lig'den çekilme kararı alındı. Bu kararın onaylanması üzerine futbolcuların transferleri için izin verildi. Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel ise henüz bir takım ile anlaşmaya gitmemesi kafaları karıştırdı.

VOLKAN DEMİREL'DEN YENİ KARAR

Son zamanlarda adı Kasımpaşa ve Ümit Milli Takım ile anılan Demirel'in herhangi bir takım ile anlaşmama kararı aldığı iddialar arasında yerini aldı. Başarılı isim gelecek sezondan itibaren çalıştırmak istediğini ve bu sürece kadar gelecek teklifleri kabul etmeyeceğini duyurdu.

Volkan Demirel yeni takımı

Başarılı bir kariyere sahip olan Volkan Demirel, 21 Eylül 2022 tarihinde Hatayspor'da teknik direktörlük yaparken 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi alarak 1.38'lik puan ortalaması yakaladı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN