Deprem'in vurduğu Hatay'dan acı haber! Hatayspor'un yıldız ismi enkaz altında kaldı! Kurtarma çalışmaları devam ediyor

Deprem'in vurduğu Hatay'dan acı haber! Hatayspor'un yıldız ismi enkaz altında kaldı! Kurtarma çalışmaları devam ediyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 912 vatandaşımızın ölümüne neden olan deprem tüm Türkiye'yi yasa boğarken bir acı haber de Spor Toto Süper Lig ekibi Hatayspor'dan geldi. Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut ile 31 yaşındaki hücum oyuncusu Cristian Atsu'nun enkaz altında kaldı.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 04.17’de meydana gelen deprem tüm Türkiye'yi yasa boğarken Maraş yeni bir depremle sarsıldı. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre; saat 13.25'te 7,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Sabah saatlerinde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 284 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 bin 323 kişinin yaralandığını, 300 binanın ise yıkıldığını duyurdu. Öğle saatlerinde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise 04.17'de meydana gelen depremin 1939 Erzincan depreminden sonraki en büyük felaket olduğunu duyurdu.

ÖLÜ SAYISI 912'YE YÜKSELDİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'ın 284 olarak açıkladığı ölü sayısının 912'ye yükseldiğini açıklayan Erdoğan, depremde 5 bin 385 kişinin ise yaralandığını duyurdu. Erdoğan ayrıca enkaz altından da 2 bin 470 kişinin kurtarıldığını belirtti.

Yeni Malatyaspor, Ahmet Eyüp Türkaslan'ı transfer etti | NTVSpor.net

YENİ MALATYASPOR'UN KALECİSİ ENKAZ ALTINDA KALDI

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli deprem tüm Türkiye'yi yasa boğarken Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un kalesini koruyan Ahmet Eyüp Türkaslan'dan acı haber geldi. Yeni Malatyaspor, tecrübeli kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın göçük altında kaldığını ve kendisinden haber alınamadığını açıkladı.

1. Lig'de son sırada yer alarak kümede kalma savaşı veren Yeni Malatyaspor'un 28 yaşındaki tecrübeli file bekçisini kurtarmaya çalışmaları sürüyor. Türkaslan’ın eşinin enkazdan sağ çıkarıldığı öğrenildi.

Hatayspor'un yeni sportif direktörü Taner Savut oldu

HATAYSPOR'UN SPORTİF DİREKTÖRÜ İLE GOLCÜSÜ DE ENKAZ ALTINDA

Yemi Malatyaspor kalecisi Türkaslan'ı kurtarma çalışmaları sürerken bir acı haber de depremin şiddetli vurduğu Hatay'dan geldi.

Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut ile 31 yaşındaki hücum oyuncusu Cristian Atsu'nun enkaz altında kaldığı öğrenildi. Arama kurtarma ekiplerinin iki ismi aramaya devam ettiği belirtildi.

Hatayspor, Christian Atsu ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı - Futbol Haberleri - Spor

VOLKAN DEMİREL GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Sabah saatlerinde sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, depremzedelere yardım ulaşmadığını vurgulayarak gözyaşları eşliğinde yardım istedi.

Genç teknik adam, "Lütfen yardım! Ne kadar imkan varsa hepsini göndermenizi istiyorum. Lütfen yardım. Sadece Hatay değil, çevre illerimizde de durum aynı. Ne imkanınız varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. İnsanlara ulaşamıyoruz. Kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz. Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Herkes perişan. Herkes can çekişiyor. Allah rızası için yardım edin..." dedi.

1523631.webp

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN