Deprem'in vurduğu Malatya'dan acı haber! Yeni Malatyaspor'un kalecisi enkaz altında kaldı

Deprem'in vurduğu Malatya'dan acı haber! Yeni Malatyaspor'un kalecisi enkaz altında kaldı

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 04.17’de meydana gelen deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,284 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 bin 323 kişinin yaralandığını, 300 binanın ise yıkıldığını duyururken Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın da enkaz altında kaldığı öğrenildi.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 04.17’de meydana gelen deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) depremin büyüklüğünü 7.4 olarak açıklarken Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Gaziantep ve büyüklüğünü 7.5 olarak belirledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş merkezli depremin çevre illere verdiği hasarı açıklarken 284 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 bin 323 kişinin yaralandığını, 300 binanın ise yıkıldığını duyurdu.

YENİ MALATYASPOR'UN KALECİSİ ENKAZ ALTINDA KALDI

284 kişinin hayatını kaybettiği deprem tüm Türkiye'yi yasa boğarken Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un kalesini koruyan Ahmet Eyüp Türkaslan'dan gelen acı haber futbolseverleri üzüntüye boğdu.

Yeni Malatyaspor, Ahmet Eyüp Türkaslan'ı transfer etti | NTVSpor.net

Gaziantep yerel basınından Pusula’nın aktardığı haberde; 1. Lig'de son sırada yer alarak kümede kalma savaşı veren Yeni Malatyaspor'un 28 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Ahmet Eyüp Türkaslan, yaşanan depremde enkaz altında kaldı.

Türkaslan’ın eşinin enkazdan sağ çıkarıldığı belirtilirken 28 yaşındaki futbolcunun da kurtarılması için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN