Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın 2011 yılında yapımı tamamlanan stadının yeni ismi belli oldu. Aslan, stadyum sponsorluk anlaşması karşılığında kasasına yıllık 7,5 milyon euro koyacak. Söz konusu anlaşma 5 yıl geçerli olacak. 5 yılın sonunda sar-kırmızılı ekip kasasına toplam 3,5 milyon euro koymuş olacak.
Bir yandan Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmak için transferde düğmeye basan sarı-kırmızılı ekip, bir yandan sponsorluk anlaşmaları konusunda çalışmalarını yürütüyor.
27 Haziran'dan bu yana dört farklı sponsorluk anlaşması duyuran sarı-kırmızılı ekip, söz konusu anlaşmalar karşılığında kasasına yıllık 580 milyon TL koydu.
Fanatik'in haberine göre; Son olarak Rams Global’la 5 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray’da stadın ismi tekrar güncelleniyor.
Şirket, stadın yeni isminin “Rams Global” mi yoksa “Rams Park” mı olması gerektiği yönünde taraftarlara yönelik bir anket düzenledi. Taraftarların çoğunluğu "Rams Park" ismini tercih edince, konunun tekrar masaya yatırılacağı öğrenildi.
Aslan'ın önümüzdeki günlerde stadın yeni ismini tanıtacağı ve stadın adını Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Stadyumu olarak açıklayacağı öğrenildi. Galatasaray bu yeni isim sponsorluğuyla birlikte Rams Global firmasından her sene 7.5 milyon Euro gelir elde edecek.
