Dev derbinin hakemi belli oldu

Dev derbinin hakemi belli oldu

Galatasaray-Trabzonspor derbisinde FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Kariyerinde 2. kez Galatasaray-Trabzonspor müsabakasında görev alacak Meler’in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Ekrem Kan üstlenecek.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor, pazar günü Nef Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadeleyi FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Meler’in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Ekrem Kan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam olacak.

İzmir bölgesi hakemi olan Halil Umut Meler, kariyerinde daha önce Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki 1 karşılaşmada görev aldı. 26 Aralık 2020 tarihinde Trabzon’da oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılılar 2-0’lık skorla kazandı.

ÖNEMLİ MAÇLAR HALİL UMUT MELER’İN

Halil Umut Meler, 2022-2023 sezonunda Süper Lig’de az ama önemli müsabakalarda düdük çaldı. Meler, bu sezon Galatasaray - Beşiktaş, Fenerbahçe - Galatasaray, Trabzonspor - Fenerbahçe ve Beşiktaş - Başakşehir maçlarını yönetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN