Dev derbiye günler kala! Süper Lig'de şampiyonluk oranları değişti...

Dev derbiye günler kala! Süper Lig'de şampiyonluk oranları değişti...

Süper Lig'de 29. hafta heyecanı dün akşam geride kalırken şampiyonluk oranları resmen değişti. İşte Süper Lig'deki şampiyonluk oranları...

Trendyol Süper Lig'de 30. hafta heyecanı cuma günü oynanacak olan Fatih Karagümrük-Konyaspor ve Pendikspor- İstanbulspor karşılaşmalarıyla başlayacak. Haftanın en kritik maçı ise pazar akşamı Trabzon'da Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Dev maça günler kala Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi.

Süper Lig'in ilk haftasından bu yana Galatasaray ile Fenerbahçe arasında nefes kesen bir şampiyonluk yarışı yaşanıyor. Ligin sonunun her geçen hafta yaklaşmasıyla birlikte hangi takımın şampiyonluk ipini göğüsleyeceği merak konusu oldu.

Okan Buruk yönetimindeki lider sarı-kırmızılı ekip, 24. zaferini elde etmeyi amaçlarken Fenerbahçe ise 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefliyor.

Pazar günü oynanacak Trabzonspor- Fenerbahçe maçı öncesinde Süper Lig'de şampiyonluk oranlarında güncellemeye gidildi. Geçtiğimiz hafta 1.61'e düşürülen Galatasaray'ın oranı son güncellemeyle 1.54 olarak gösterildi.

Yine geride bıraktığımız hafta 1.86'ya çıkarılan İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin oranı ise 1.95'e yükseltildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN