Dev derbiye saatler kala Fenerbahçe'de büyük şok! Moraller alt üst oldu...

Dev derbiye saatler kala Fenerbahçe'de büyük şok! Moraller alt üst oldu...

Süper Lig'de 37. haftanın kapanış karşılaşmasında Galatasaray bu akşam evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Dev maça saatler kala Fenerbahçe'de camiayı şok eden bir gelişme yaşandı.

Trendyol Süper Lig'de yarın akşam Galatasaray ile Fenerbahçe haftanın kapanış kapanış karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Ev sahibi takım sahadan bir puanla ayrılması halinde dahi Süper Lig'de 24. zaferini elde edecek. Dev maça saatler kala Fenerbahçe'nin yıldız isminden gelen kötü haber sarı-lacivertli camiada moralleri alt üst etti.

37. haftanın kapanış karşılaşmasında lider Galatasaray yarın akşam evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Aslan, sahadan bir puanla ayrılması halinde dahi Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşacak.

Dev maça saatler kala Fenerbahçe'nin yıldız isminden kötü haber geldi. Sezon başında büyük umutlarla 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takıma katılan Cengiz Ünder, sakatlığı derbide forma giyemeyecek. İrfan Can Kahveci'nin de derbide forma giyemeyecek olması sarı-lacivertli camiada moralleri bozdu.

Cengiz'in yokluğunda teknik direktör İsmail Kartal'ın Mert Hakan Yandaş'ı sağ kanatta görevlendirmesi bekleniyor. Bu değişiklik, Fenerbahçe'nin hücum gücünü ve taktiksel planlarını önemli ölçüde etkileyebilir.

Dev derbiye saatler kala iki takımında muhtemel 11'leri netlik kazandı. Galatasaray'ın derbide ideal 11'iyle sahada olması beklenirken Fenerbahçe'de ise Cengiz Ünder'in yokluğu dikkatleri çekti.

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, K. Demirbay, Barış Alper, Mertens, Ziyech, Icardi

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Djiku, Çağlar, Ferdi, İsmail, Fred, Joshua King, Szymanski, Tadic, Batshuayi

Derbiden zaferle ayrılmayı hedefleyen Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in yokluğu camiada moralleri alt üst etti. Milli yıldız bu sezon Fenerbahçe forması altında 33 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 99 gol 3 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN