Dev derbiye saatler kala Galatasaray'da Zaha krizi! 'Mutlu değilim...'

Dev derbiye saatler kala Galatasaray'da Zaha krizi! 'Mutlu değilim...'

Sezon başında Galatasaray'a transfer olan ancak performansıyla sezon boyunca hayal kırıklığı yaratan Zaha, sarı-kırmızılı ekipte mutsuz olduğunu açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında bu akşam evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray'da Wilfried Zaha krizi yaşanıyor. Aslan'ın yıldız golcüsü, sarı-kırmızılı ekipte mutsuz olduğunu açıklayarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Sezon başında büyük umutlarla transfer olduğu Galatasaray'da beklentilerin atında kalarak taraftarları hayal kırıklığına uğratan Fildişi Sahilli yıldız golcü Zaha, bu akşam oynanacak dev derbi öncesinde sarı-kırmızılı camiada şaşkınlık yaratan açıklamalara imza attı.

Sarı-kırmızılı kulübü ve taraftarları sevdiğini açıklayan yıldız golcü, düzenli olarak forma şansı bulamadığı için mutlu olmadığını belirtti.

31 yaşındaki yıldız golcü, Fotomaç'ın haberine göre; "Sırf gülümsemediğim için mutsuz olduğum anlamı çıkmaz. Fotoğraflara çok fazla anlam yüklemeyin! Dürüst oluyorum oynamadığım için mutlu değilim ama kulübü ve taraftarları seviyorum.'' diye konuştu.

Bu sezon 40 karşılaşmada görev alarak 10 gol 5 asiste imza ata yıldız golcü, son olarak Karagümrük karşılaşmasında bir dakika süre almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN