Domenec Torrent sessizliğini bozdu! Guardiola itirafı: Guardiola Galatasaray'ın o futbolcusuna hayran kaldı!

Domenec Torrent sessizliğini bozdu! Guardiola itirafı: Guardiola Galatasaray'ın o futbolcusuna hayran kaldı!

Geçen sezon Galatasaray'da görev alan ve sezonun sona ermesiyle birlikte sarı-kırmızılı yönetim tarafından sözleşmesi feshedilen İspanyol teknik adam Domenec Torrent, geçen sezon oynana Barcelona karşılaşmasının ardından Guardiola'nın kendisini arayarak Galatasaraylı o futbolcuya hayran kaldığını söylediğini açıkladı.

Geçen sezon Fatih Terim ile yaşanan ayrılık sonrasında Galatasaray'ın başına geçen ve sezon sonuna sarı-kırmızılı ekibi çalıştıran, sezonun sona ermesiyle birlikte ise Dursun Özbek yönetimi tarafından görevine son verilen İspanyol teknik adam Domenec Torrent sessizliğini bozdu.

Sarı-kırmızılı ekipten ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımla anlaşmayan tecrübeli teknik adam Beyaz Futbol Youtube programına konuk olarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Avrupa'da iyi bir takımın başına geçtiği takdirde Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nu transfer ettireceğini açıklayan Torrent, "Kerem Aktürkoğlu, beni çok iyi anlayan bir oyuncu. Ne dediysem yapıyordu. Bir gün Avrupa'da iyi bir takımın başına geçersem Kerem'i hemen takımıma transfer ettireceğim." dedi.

"GUARDİOLA TAYLAN'A HAYRAN KALDI"

Aslan'ın efsane ismi Fatih Terim hakkında da konuşan Torrent, "Fatih Terim'e çok büyük saygım var. O bir efsane. Fatih Terim'i tüm dünya tanıyor. Bana yapılan haksızlık, benden önce Fatih Hocamıza da yapıldı." açıklamasında bulundu.

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona ile oynan karşılaşmanın ardından Guardiola'nın kendisini arayarak Taylan Antalyalı'nın performansına hayran kaldığını söylediğini kaydeden Torrent, "Guardiola, Barcelona maçından sonra beni aradı tebrik etti. Ayrıca Taylan için 'Kim bu oyuncu, çok beğendim. Dikkatimi çekti. Marcao ve Nelsson'u da çok beğendim' dedi" şeklinde konuştu.

Torrent ayrıca Galatasaray'dan kovulduğunu gazeteden öğrendiğini ve hiçbir yöneticinin kendisine açıklama yapmadığını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN