Dünya Kupası maçları hangi kanalda yayınlanacak? 2022 Dünya Kupası başlangıç tarihi

Dünya Kupası maçları hangi kanalda yayınlanacak? 2022 Dünya Kupası başlangıç tarihi

Futbol tutkunları tarafından heyecanla takip edilen Dünya Kupası maçları hakkında araştırmalar devam ediyor. Dünya Kupası maçları ne zaman başlıyor? Dünya Kupası maçları hangi kanalda yayınlanacak? soruları akıllarda yer ediniyor. İşte FIFA Dünya Kupası maçları hakkında merak edilen tüm detaylar…

2022 yılında Dünya Kupası maçları Katar'da gerçekleştirilecek. Futbol tutkunları Dünya Kupası maçları hakkında araştırmalarına devam ediyor.Her yıl merakla beklenen Dünya Kupası maçları için geri sayım başladı. Dünya Kupası maçlarının ne zaman başladığı ve hangi kanalda yayınlanacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte FIFA Dünya Kupası maçları hakkında merak edilen tüm detaylar…

DÜNYA KUPASI HANGİ KANALDAN İZLENECEK?

Dünya Kupası ilk maçı Katar ve Ekvator arasında gerçekleşecek.18 Aralık 2022 tarihinde sonlanacak olan Dünya Kupası maçları TRT 1 ve TRT Spor ekranlarından canlı ve şifresiz olarak izleyicileriyle buluşacak.

DÜNYA KUPASI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dünya Kupası maçları bu yıl Katar'da gerçekleşiyor. Maç için kısa bir süre kala futbolseverler de karşılaşma tarihlerini araştırmaya devam ediyor. 20 Kasım 2022Pazar günü başlayacak olan Dünya Kupası maçları Katar ve Ekvator karşılaşması ile ekranlara gelecek. 9-17 Aralık tarihleri arasında yarı final maçları oynanırken 18 Aralık 2022Pazar günü ise final maçı ekranlarda yer alacak.

DÜnya Kupası maçları hangi kanalda yayınlanacak

DÜNYA KUPASI GRUPLARI NELERDİR?

Dünya Kupası maçları kapsamında gruplarda hangi takımların yer aldığı merak ediliyor. 2022 Dünya Kupası kapsamında grup dağılımı şu şekildedir:

A Grubu: Katar, Hollanda, Senegal, Ekvator

B Grubu: İngiltere, ABD, İran, /Galler/Ukrayna

C Grubu: Arjantin, Meksika, Polonya, Suudi Arabistan

D Grubu: Fransa, Danimarka, Tunus, Peru/Avustralya/Birleşik Arap Emirlikleri

E Grubu: İspanya, Almanya, Japonya, Kosta Rika/Yeni Zelanda

F Grubu: Belçika, Hırvatistan, Fas, Kanada

G Grubu: Brezilya, İsviçre, Sırbistan, Kamerun

H Grubu: Portekiz, Uruguay, Güney Kore, Gana

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN