Dünyaca ünlü boksör Mike Tyson ve YouTuber Jake Paul'un maçı Netflix'te! O tarihte yayınlanacak

Dünyaca ünlü boksör Mike Tyson ve YouTuber Jake Paul'un maçı Netflix'te! O tarihte yayınlanacak

Dünyaca ünlü boksör Mike Tyson, YouTuber ve aynı zamanda boksör olan Jake Paul ile karşılaşacak! İkilinin maçı ise Netflix'te yayınlanacak! O tarihte kimseye söz vermeyin...

Netflix, içerik yelpazesini genişleterek oyun ve canlı yayınlar gibi yeni alanlara odaklanmaya devam ediyor. Son dönemde şirket, boks tutkunlarını heyecanlandıracak bir duyuruyla gündeme geldi.

KARŞILAŞMA 20 TEMMUZ'DA NETFLİX'TE

Şirket, yaptığı açıklamayla Jake Paul ve Mike Tyson arasındaki boks maçını 20 Temmuz Cumartesi günü canlı olarak yayınlayacağını duyurdu. AT&T Stadyumu’nda gerçekleştirilecek olan bu müsabaka, Netflix üzerinden boksseverlerle buluşacak.

Netflix and Most Valuable Promotions Partner on Jake Paul vs. Mike Tyson, a Global Live Sports Event To Stream Exclusively on Netflix on Saturday July 20 - About Netflix

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN