Dünyaca ünlü yıldızdan Arda Güler için övgü dolu sözler: 'Ona aşık oldum'

Dünyaca ünlü yıldızdan Arda Güler için övgü dolu sözler: 'Ona aşık oldum'

Kariyerinde daha önce Real Madrid, Milan, Inter, Roma gibi köklü kulüplerde forma giyen dünyaca ünlü eski İtalyan yıldız Antonio Cassano, verdiği röportajda Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun genç yıldızı Arda Güler'e övgüler yağdırdı.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, 17 yaşında gösterdiği performans ile futbol dünyasının dikkatini çekmiş durumda. Eski İtalyan futbolcu Antonio Cassano, vermiş olduğu röportajda genç yıldız için dikkat çeken sözler kullandı.

İtalyan yıldız forvet Cassano, Güler için, "Gerçek ve olağanüstü yetenek. Youtube'da videolarını izlemenizi tavsiye ediyorum. O bir fenomen, ona aşık oldum. Sizi çıldırtıyor, bu tip oyuncu için stadyuma gidiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

485290-22996928-2560-1440.jpg

Arda Güler bu sezon Fenerbahçe formasıyla 13 karşılaşmada görev yaptı. Genç yıldız bu maçlarda 3 gol atarken 1 asistle oynadı. Ayrıca Arda bu sezon ilk kez A Milli Takım'a yükselme başarısı gösterdi

GENÇLERBİRLİĞİ İLE ANLAŞMA

Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, 'Bir sonraki satıştan yüzde 20'lik pay hakkı Gençlerbirliği'nindir' maddesiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Ali Koç'la anlaştık. Paket halinde bir anlaşma yaptık. 2,5 milyon Euro alacağız. Ayrıca önerdikleri 7-8 oyuncu var. Biz, onların içinden işimize yaracak oyuncuları kiralık olarak bedava alacağız. Biz de 4 genç oyuncumuzu verdik. Bunların ikinci satışından da yüzde 15 alacağız" diye konuşmuştu.

1668001104304-231231213213.jpg

50 GENÇ LİSTESİ

Four Four Two dergisi her yıl olduğu gibi bu yıl da en heyecan verici 50 genç oyuncu listesini yayınladı. Arda Güler için övgü dolu sözler kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN