Dursun Özbek Boey transferini veto etti: Şampiyonluktan koparsak bunun hesabını kim verecek?

Dursun Özbek Boey transferini veto etti: Şampiyonluktan koparsak bunun hesabını kim verecek?

343 Digital kanalında Sacha Boey ve Galatasaray-İstanbulspor maçını yorumlayan Haluk Yürekli, Dursun Özbek'in Boey'i bırakmak istemediğini ve başkanın kurmaylarına 'Boey giderse şampiyonluktan kopabiliriz' görüşünde bulunduğunu açıkladı.

BOEY GİTMEK İSTİYOR

Galatasaray bonservis bedelini 30 milyon euro'lara kadar çıkardı. Burak Elmas menajerine yüzde 5 pay verme şartını sözleşmesine ekletmiş, bu transferden Rennes de yüzde 15'lik bir pay alacak. Galatasaray Boey'in ayrılığını planlamıyordu sezon sonunda görüşelim diyordu ama Boey'in tavrı her şeyi değiştirmiş.

EN AZ 30 MİLYON EURO

Boey Bayern Münih'ten Fransa Milli Takımı'na gidecek bunu hedefliyor. Önce 15 milyon euro'luk teklif yapıyorlar Galatasaray anında reddediyor ve 25'ten aşağı yapılan teklifleri kabul etmiyoruz diyor. Sonra rakam 30'lara kadar çıkıyorlar. Boey'in asist sayısı gol sayısı çok az Bayern'de de böyle oynarsa çok sırıtır.

gevg6e3xmaay06m.jpg

BOEY GİDERSE HESAPLAŞMA BAŞLAR

Dursun Özbek Boey'in transferine şerh koymuş durumda Özbek 'Boey giderse şampiyonluk kaçabilir' düşüncesindeymiş. Galatasaray eğer Boey'in alternatifini bulamazsa büyük sıkıntı yaşar.

Boey 1 milyon euro'ya geldi Galatasaray Boey'den Şampiyonlar Ligi geliri elde edecek. Bu transferde Burak Elmas, Fatih Terim ve Okan Buruk'u tebrik etmek lazım.

Eskiden Galatasaray pozisyona giriyordu bitiremiyordu ama şimdi pozisyon da bulamıyor. Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ve Mertens dışında iyi oynayan futbolcu yoktu.

Kerem Aktürkoğlu'nun bitiriciliği yüzünden Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nden elendi, Kerem tabela yaptığı zaman maçı alıyor koparıyor yapamadığı zaman maç gidiyor.

gexjswrxaaafyw4.jpg

Zaha, Ndombele gerçekten fizik açıdan çok güçsüz. 37 yaşındaki Mertens takımın en fazla mücadele eden oyuncusu.

BOEY BAYERN MÜNİH'TE

Boey hakkında yaşanan son dakika gelişmesine göre; Bayern Münih'in 30 milyon euro'luk teklifi kabul ettiği, oyuncunun sabah saat 06:00'da özel uçakla Almanya'ya gideceği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN