Dursun Özbek hayatının şokunu yaşadı! 15 milyon euroluk yıldız Fenerbahçe'nin yolunu tutuyor. Ali Koç özel jetiyle alacak

Dursun Özbek hayatının şokunu yaşadı! 15 milyon euroluk yıldız Fenerbahçe'nin yolunu tutuyor. Ali Koç özel jetiyle alacak

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler gözünü Galatasaray'ın yıldız oyuncusuna dikti. Bir süredir forma şansı bulamayan ve taraftarlardan aldığı sert eleştiriler yüzünden morel bozukluğu yaşayan 15 milyon euroluk yıldız oyuncu kararını verdi. Dursun Özbek hayatının şokunu yaşadı! 15 milyon euroluk yıldız Fenerbahçe'nin yolunu tutuyor. Ali Koç özel jetiyle alacak.

Süper Lig'de şampiyonluk umutlarını son haftaya kadar taşıyan ancak büyük bir hüsrana uğrayan Fenerbahçe, Süper Ligi 2'nci olarak bitirdi. Gelecek sezon için kadro planlamasına şimdiden başlayan sarı-lacivertli yönetim, ilk hamlesini yaptı. Galatasaray taraftarı bu haberle adeta yıkılacak. Teknik direktör Okan Buruk tarafından forma şansı bulamayan yıldız oyuncu kararını verdi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hayatının şokunu yaşadı! 15 milyon euroluk yıldız Fenerbahçe'nin yolunu tutuyor. Başkan Ali Koç özel jetiyle alacak. İşte sürpriz transferin detayları...

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Galatasaray'da büyük kriz patlak verdi. Şampiyonluk kutlamalarında taraftarlardan ailesine yönelik sert sözler işiten Victor Nelsson, kararını verdi. Fotospor'da yer alan habere göre; 25 yaşındaki Danimarkalı stoper Fenerbahçe'ye transfer olacak. 15 milyon euroluk yıldızın Fenerbahçe paylaşımlarını beğenmesi ise iddiaları güçlendirdi.

yeni-proje-2024-05-30t100759-643.jpg

ALİ KOÇ 15 MİLYON EUROLUK YILDIZI GETİRİYOR

Dönem dönem inişli çıkışlı bir form grafiği olan Nelsson'un takımdan kesin ayrılacağı öngörülüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un çabalarına rağman Danimarkalı yıldız kararını vermiş durumda. Hatta yıldız oyuncunun Galatasaray taraftarına "Size yazıklar olsun" diyecek kadar ileri gittiği öğrenildi.

Sürekli oynamadığı için piyasasının düştüğü, yüksek profilli liglerde forma savaşına girmekte zorlanacağı için en az bir sezon Fenerbahçe'de oynayıp ardından Avrupa'ya gitme fikrini benimseyebileceği iddia ediliyor.

yeni-proje-2024-05-30t100811-290.jpg

VİCTOR NELSSON KİMDİR?

Genç yetenek Victor Enok Nelsson, 14 Ekim 1998'de Hornbæk'te doğdu. Stoper mevkiinde oynayan Danimarkalı millî futbolcu, Türkiye Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giymektedir. Futbola babasının da koçluk yaptığı Hornbæk IF'de 4 yaşında başlayan Nelsson, daha sonra FC Nordsjælland tarafından keşfedildi ve 25 Mart 2010'da kulübe katıldı.

Profesyonel kariyerine adım atan Nelsson, 12 Eylül 2016'da FC Nordsjælland için sahaya çıktı. İlk maçına çıktığı gün, Danimarka Superliga'da AGF'ye karşı oynanan karşılaşmada yedek kulübesinden oyuna dahil oldu. 2016/17 sezonunda Nordsjælland için 23 Lig maçında forma giydi ve kariyerindeki ilk profesyonel sözleşmeye imza attı.

2019 yılında FC Copenhagen'e transfer olan Nelsson, 2021 yılında Galatasaray'a 7 milyon avro bonservis bedeli karşılığında satıldı ve 5 yıllık sözleşme imzaladı. Nelsson, Galatasaray formasıyla 2022-23 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Başarıları arasında UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Turnuvası'nda yer alan Nelsson, Galatasaray ile Süper Lig şampiyonluğunu da kazanmanın gururunu yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN