Eljif Elmas'tan yıllar sonra gelen Fatih Terim itirafı! "Fatih Terim beni istedi..."

Eljif Elmas'tan yıllar sonra gelen Fatih Terim itirafı! "Fatih Terim beni istedi..."

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Eljif Elmas, sarı-lacivertli ekibin ezeli rakibi Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in kendisine teklifte bulunduğunu ve bu teklifi kabul etmediğini açıkladı.

2019 yılının yaz transfer döneminde 17,70 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak İtalyan devi Napoli'ye transfer olan Makedon orta saha oyuncusu Eljif Elmas, dikkat çekici açıklamalara imza atarak adından söz ettirdi.

Kuzey Makedonya Milli Takımı'nın hazırlık maçları için geldiği Antalya'da kendisine yöneltilen soruları cevaplandıran Alman ekibi RB Leipzig formasını terleten yıldız orta saha oyuncusu Eljif Elmas, Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in kendisini istediğini açıkladı.

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını yakından takip ettiğini belirten yıldız orta saha oyuncusu, "İki takım da çok iyi gidiyor. İkisinin de birer mağlubiyeti var. Zorlu bir yarış. Bence bu mücadele sonuna kadar devam eder. İnşallah Fenerbahçe şampiyon olur." dedi.

Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in A Milli Takım'ı çalıştırdığı dönemde kendisine A Milli Takım için teklif götürdüğünü açıklayan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, şunları söyledi:

"Üsküp'te 5 Haziran 2017'de Türkiye'nin Kuzey Makedonya ile 0-0 biten bir maçı vardı. Öncesinde Fatih Terim beni milli takıma istedi ama olmadı. Ben de o zaman Kuzey Makedonya Milli Takımı kadrosuna çağrıldım. Daha sonra 21 Yaş Altı Takımı'na gönderildim. 11 Haziran'da ise ilk kez Kuzey Makedonya A Milli Takımı formasını giydim. Bu süreçte eğer Kuzey Makedonya'nın teklifini kabul etmeseydim, iki sene yurt dışında oynayamama gibi bir ceza söz konusuydu. Zaten böyle bir karar vermek gerçekten zordu. Doğduğum ülke Kuzey Makedonya'yı tercih ettim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN