Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçeli taraftarların tepkisi toplayan açıklama! 'Bir daha Fenerbahçe'nin adını anma...'

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçeli taraftarların tepkisi toplayan açıklama! 'Bir daha Fenerbahçe'nin adını anma...'

Süper Lig'in lideri Galatasaray'a 0-3 mağlup olan Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu'nun açıklamaları Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı.

Trendyol Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Ankaragücü'nün 0-3 mağlup eden Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, liderliğini sürdürürken Ankara ekibinin teknik adamının maçın ardından yaptığı açıklamalar Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig'de şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray, kümede kalma mücadelesi veren Ankaragücü'nün konuğu olduğu karşılaşmayı 0-3 kazanarak Ankara'dan galibiyetle ayrılırken ev sahibi takımın teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun maçın ardından yaptığı açıklamalar özellikle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Galatasaray kadrosunun kalite olarak Süper Lig'in üzerinde olduğunu vurgulayan genç teknik adam, maçın ardından "Kabul etmemiz gereken gerçekler var. Galatasaray bu ligin çok üstünde bir takım. Oyuncu kalitesi olarak, bilmiyorum, Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olabilir. Bu kadar yüksek seviyede bir oyuncu grubuna karşı ben oyuncu, teknik direktör olarak oynamadım." dedi. Belözoğlu'nun bu açıklamaları özellikle Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı.

'BİR DAHA FENERBAHÇE'NİN ADINI ANMA'

Sarı-lacivertli taraftarlar Galatasaray hakkında övgü dolu ifadelere kullanan genç teknik adama 'Bir daha Fenerbahçe'nin adını anma' şeklinde tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN