Erden Timur şampiyonluğu kafaya koydu! 2 yıldız ile anlaşma yolunda: Fenerbahçe'ye çalım atabilecek mi?

Erden Timur şampiyonluğu kafaya koydu! 2 yıldız ile anlaşma yolunda: Fenerbahçe'ye çalım atabilecek mi?

Başarılı bir transfer sezonu geçiren Galatasaray son hamlelerini yapıyor. Avrupa ve Süper Lig başarılarına yenilerini eklemeyi hedefleyen Galatasaray, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Birbirinden harika oyuncuları kadrosuna katan Erden Timur, şimdilerde o iki isimle ilgileniyor. İşte tüm detaylar...

Transfer sezonunun son günlerinde Galatasaray'dan yeni hamleler görülüyor. Şampiyon olma yolunda emin adımlarla ilerlemek isteyen Erden Timur, kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarına son hız devam ediyor.

GALATASARAY'DA SON DOKUNUŞLAR

Kadrosuna başarılı isimleri katan Erden Timur, transfer listesine yeni isimleri ekledi. Önceliğinin Şampiyonlar Ligi olduğunu belirten sarı kırmızılılar, gruplarda kalmayı başardı. Süper Lig'de ise çıktığı 3 karşılaşmadan 7 puan ile ayrılırken kalesinde gol görmedi.

Milli araya girmeden rotasını yeni transferlere çevirdi. Şampiyonlar Ligi gruplarının belli olmasıyla birlikte Galatasaray'ın önünde zorlu rakipler yer alıyor. Sarı kırmızılılar UEFA'ya transfer sezonunun son günlerinde iki isim birden açıklamayı düşünüyor.

sanchez-2-2.jpg

GENÇ YETENEK

Transfer sezonunu son iki isimle kapatmayı planlayan Galatasaray, iki isim ile görüşmelere başladı. Transferinin başarılı geçmesi umut edilen ilk isim Davinson Sanchez oluyor.

Tottenham ile 2024 yılına kadar kontratı bulunan 27 yaşındaki Kolombiyalı yıldız oyuncunun mevkisi stoper olarak biliniyor. Son imzaların atılması kalırken Davinson Sanchez ile 3 + 1 yıllık kontrat imzalanacak.

sanchez-2-2.jpg

FENERBAHÇE DE İLGİLENİYOR

Son paylaşılan bilgilere göre transfer listesinin başındaki isim değişti. Sarı kırmızılıların diğer transferi ise merkez orta sahaya alınacak. Bu isim Wilfred Ndidi olarak duyurdu. Yunus Akgün'ün İngiltere Championship ekibi Leicester City'e transfer olmasıyla birlikte kontratı 2024 yılının haziran ayında bitecek olmasıyla 26 yaşındaki Nijeryalı ön liberoyu kadrosuna dahil etmesi planlanıyor.

Takımda 6 numaralı formayı taşıyacak oyuncuyu arayan Fenerbahçe'de aynı futbolcuyla ilgileniyor. Galatasaray ekibi daha öncesinde el sıkıştığı Sanchez için yeniden masaya oturacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN