Ertuğrul Doğan özel jetiyle getiriyor! 75 milyon euroluk yıldız oyuncu Trabzon'a imzayı atacak. Hayırlı uğurlu olsun

Ertuğrul Doğan özel jetiyle getiriyor! 75 milyon euroluk yıldız oyuncu Trabzon'a imzayı atacak. Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor'da gelecek sezon çalışmaları başladı. Kadrosunu güçlendirerek Süper Lig'de şampiyonluğa oynamak isteyen bordo-mavililer aradığı oyuncuyu sonunda buldu. Teknik direktör Abdullah Avcı, listenin en başına koydu. Başkan Ertuğrul Doğan özel jetiyle getiriyor! 75 milyon euroluk yıldız oyuncu Trabzon'a imzayı attı. Taraftarlar ismi duyunca stada akın edecek. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon istediği performansı gösteremeyen Trabzonspor'da hedef Türkiye Kupası'nı müzesine götürmek. Gelecek sezon için çalışmalara başlayan bordo-mavililer bomba bir transfere imza atmak üzere. Taraftarlar bu ismi duyunca forma satışlarını patlatacak. Başkan Ertuğrul Doğan özel jetiyle getiriyor! 75 milyon euroluk yıldız oyuncu Trabzon'a imzayı attı.

ERTUĞRUL DOĞAN ÖZEL JETİYLE GETİRİYOR

FotoSpor'da yer alan habere göre; Trabzonspor Hamsik sonrası lider bir oyuncuyu kadroya dahil etmek istiyor. Burada öne çıkan isimler ise Sanchez ile Di Maria. İki yıldız için görüşmeler devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı.

yeni-proje-2024-05-19t111651-540.jpg

75 MİLYON EUROLUK YILDIZ TRABZON'A İMZAYI ATIYOR

Şili'den gelen haberlere bakılacak olursa bordo-mavililer Sanchez'e Di Maria ile rest çekti. "Çabuk karar ver" dediği öğrenildi. Şili'den Minutod'un haberine göre; Alexis Sánchez, sözleşmesini yenilemek için liderlerden onay almadığı için sezon sonunda Inter'den ayrılacak. Ancak yıldız oyuncu halen kararını net olarak vermiş değil.

yeni-proje-2024-05-19t111617-871.jpg

Sánchez'in geleceğiyle ilgili hızlı bir cevap vermeyi reddetmesi durumunda Trabzonspor, Ángel Di María'yı transfer etmeye çalışacak. Arjantinli dünya şampiyonunun Benfica ile 30 Haziran'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN