Etkisiz hale getirilen taraftarı darp etmişti! Bright Osayi Samuel sessizliğini bozdu: Kafa karıştıran açıklama...

Etkisiz hale getirilen taraftarı darp etmişti! Bright Osayi Samuel sessizliğini bozdu: Kafa karıştıran açıklama...

Trabzonspor derbisinin ardından sahaya giren taraftarları darp eden Fenerbahçeli savunma oyuncusu Bright Osayi Samuel, nefsi müdafaa yaptığını ve sahaya giren taraftarların ellerinde bıçak olduğunu iddia ederek kafa karıştıran açıklamalara imza attı.

Geçen hafta oynanan Trabzonspor derbisinde sahaya giren ve güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilen bir taraftarı darp ederek tepki toplayan Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Bright Osayi Samuel, sessizliğini bozarak kendisini savundu.

Sporx'te yer alan habere göre; Kanarya'nın Nijeryalı oyuncusu Bright Osayi Samuel, sahaya giren taraftarı darp etmesi hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı. Nijeryalı yıldız, sahaya ellerinde bıçak olan baz taraftarların girdiğini öne sürerek kafa karıştıran açıklamalara imza attı.

Darp ettiği taraftarın elinde bıçak olduğunu iddia eden Samuel, nefsi müdafaa yaptığını öne sürerek şunları söyledi:

"Evet, sanırım her şey maçın bitiminden önce başladı; maç boyunca üzerimize cisimler atılıyordu, ki bu Türkiye'de normaldir, bilirsiniz. Ancak, o maçta çok daha fazlasını yaptılar. Sanırım hakem tüm maç boyunca 4-5 kez oyunu durdurdu. Benim için Livakovic'in darbe aldığı ve kanının aktığı bir nokta vardı, hakem orada maçı durdurmadı. Hatta o süreçte rakip takım bir gol attı.

ELLERİNDE BIÇAKLAR VARDI

Bir şekilde maçı kazanmayı başardık, çünkü çok iyi oyuncularımız var. Yolumuza birçok engel koymaya çalışsalar da yine de kazanmanın bir yolunu bulduk. 3-2 kazandık. Açıkçası, Türkiye'de çoğu takım sahanın ortasında kutlama yapmayı sever. Biz de öyle yaptık. Evimizde tek maç kaybettik ve o da Trabzonspor'a karşıydı, onlar da sahanın ortasında sevindi. Ortada kutlama yaptılar. Orada hiçbir şey olmadı. Biz sahanın ortasında sevinince, bazı taraftarlar sahaya girdi, ellerinde bıçaklar vardı ve takıma saldırmaya çalıştılar.

Bazı insanlar yaptıklarımın nefsi müdafaa olmadığını söylüyor. Biri size elinde bir bıçakla geliyorsa bu nasıl nefsi müdafaa olmaz! Tribünlerden çıkıp sahaya geliyorlar. Sadece takımımı ve arkadaşlarımı savunmak zorundaydım. Daha önce hiç yaşamadığım bir durumdu. Çok korkutucuydu"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN