Evde veya Spor Salonunda Yıldırım Hızında Yağ Yakan Bu Egzersizle Harika Sonuçlar Elde Edin!

Evde veya Spor Salonunda Yıldırım Hızında Yağ Yakan Bu Egzersizle Harika Sonuçlar Elde Edin!

Kilo vermek ve yağ yakmak herkesin hedeflediği bir şeydir. Özellikle kısa süreli egzersizler yaparsanız, hedefe ulaşmak her zaman kolay değildir. Yoğunluğu birkaç olası çözümle artırmayı seçmediğiniz sürece.

Bunlardan biri, Japon bilim adamı Izumi Tabata tarafından icat edilen özel bir yöntemdir. Bu çok hızlı yağ yakma egzersizi ile çok uzun olmayan fiziksel çalışma seansları ile sonuç alabilirsiniz.

haberici-002.jpg

EVDE, DIŞARIDA VEYA SPOR SALONUNDA ANTREMAN YAPABİLİRSİNİZ.

Egzersizler, bantlar veya kettlebell gibi yararlı olduğu düşünüldüğünde çok zorlayıcı ve isteğe bağlı olmayan bazı destekler dışında vücut ağırlığıdır. Bununla birlikte, dikkate alınması gereken birkaç husus olduğunu akılda tutarak, her ayrıntıyı bilmek iyidir.

EN HIZLI YAĞ YAKAN EGZERSİZLE KİLO VERMEK ÇOK DAHA KOLAY

Tabata egzersiz yöntemi bir devreye dayanmaktadır. Kısa dinlenme süreleri ile serpiştirilmiş birkaç yüksek yoğunluklu egzersiz yapmayı içerir. Her egzersiz yirmi saniye sürer, on saniye dinlenirsiniz ve hemen bir sonrakine geçersiniz. Her döngünün toplamı 4 dakikadır.

Egzersizlerin yürütülmesi, egzersizleri yirmi saniyede mümkün olan maksimum yürütmeye yaklaşan bir seviyeye kadar zorlamak zorunda olduğunuz anlamında yüksek yoğunlukta gerçekleşir. Fiziki eforun oldukça fazla olması, bu metodolojiye yaklaşanların dayanıklılık ve uygulama becerileri açısından zaten iyi bir kapasiteye sahip olmalarını gerektirmektedir. Yeni başlayanlar için bir antrenman değildir.

haberici2-002.jpg

VÜCUT AĞIRLIĞI EGZERSİZLERİ

Her zaman ısınmak ve sonra ne tür egzersizlerin birleştirileceğini anlamak gerekir. Örneğin, şınav, atlama, yerinde koşma, yüksek diz atlama, atlama krikosu, burpee, planck'ı gibi egzersizler, Sporcunun hazırlığı izin veriyorsa, döngü birkaç kez tekrarlanabilir. Bu durumlarda ideal olanın bir profesyonel tarafından takip edilmesi gerektiği açıktır.

Bahsedildiği gibi tabata egzersiz yöntemi herkesin yaklaşabileceği bir spor yöntemi değildir. Hiç eğitim almamış olanlar, eğitim yöntemlerini ve risklerini göz önünde bulundurarak kesinlikle bu çözümle başlamayı düşünmemelidir.

Ayrıca, herhangi bir spor aktivitesine başlamadan önce, uygulamaya güvenli bir şekilde başlamak için tüm uygun testleri önerebilecek olan doktorunuzla iletişim kurmanız her zaman tavsiye edilir. Bu öncüller netleştiğinde, Tabata yöntemi yağ yakmak için kullanılabilecek bir araç haline gelir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN