Fatih Tekke Trabzonspor'un başına mı geçiyor? Resmen duyurdu! Bordo-mavili taraftarları heyecanlandıran açıklama

Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş'ın konuğu olan İstanbulspor, rakibine 3-1 mağlup oldu. İstanbul temsilcisinin başarılı teknik adamı Fatih Tekke, efsanesi olduğu Trabzonspor'un başına geçeceğine yönelik iddialar hakkında konuşurken bordo-mavili ekibe açık kapı bıraktı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmasında Beşiktaş'ın konuğu olan Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor, rakibine 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbulspor teknik adamı Fatih Tekke, efsanesi olduğu Trabzonspor'un başına geçeceğine yönelik iddialar hakkında konuştu.

İstanbulspor'un başına geçtiği günden bu yana aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren başarılı teknik adam Fatih Tekke'nin ismi son günlerde efsanesi olduğu Trabzonspor ile anılıyor. Beşiktaş karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında bordo-mavili ekibin başına geçeceğine yönelik iddialar hakkında konuşan Fatih Tekke, bordo-mavili ekibe yeşil ışık yaktı.

"BAKALIM, HAYIRLISI..."

Teklif gelmesi halinde bordo-mavili ekibe imza atabileceğinin sinyallerini veren Fatih Tekke şunları söyledi:

"Her dönem konuşuluyor. Benim Trabzon şehriyle Trabzonspor ile duygu düşüncelerim klasik. Şu an zor durumdayız, takımın durumu iyi gözüküyor ama konum iyi değil. Ligde kalmamız lazım. Bunun için ciddi mücadele ediyoruz. Sorulduğunda cevap veriyorum. Benim tek konsantrasyonum ligde kalmak için ne yapabiliriz üstüne. Öyle bir şey nasip olacaksa bunun zaten şekli şemali vardır. Bakalım, hayırlısı..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN