Kadıköy'de Fatih 'Sultan' Tekke fırtınası! Türk futbol tarihine geçti: Tekrarlanması zor başarı...

Kadıköy'de Fatih 'Sultan' Tekke fırtınası! Türk futbol tarihine geçti: Tekrarlanması zor başarı...

Alanyaspor'un başarılı teknik adamı Fatih Tekke, Süper Lig'de 25. hafta karşılaşmasında Alanyaspor'un Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalmasıyla Türk futbol tarihine geçerek tekrarlanması güç bir başarıya imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olan Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor, şampiyonluk mücadelesi veren rakibiyle 2-2 berabere kalarak sarı-lacivertli ekibi liderlik koltuğundan etti. Bu sonuçla Akdeniz ekibinin başarılı teknik adamı Fatih Tekke, Türk futbol tarihine geçerek tekrarlanması güç bir başarıya imza attı.

Alanyaspor'un başına geçtiği günden bu yana aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Fatih Tekke, bu akşam Alanyaspor'un Kadıköy'de Fenerbahçe ile berabere kalmasıyla Türk futbol tarihine geçti.

Opta'nın aktardığına göre; 46 yaşındaki başarılı teknik adam Süper Lig tarihinde Fenerbahçe'ye en az üç kez konuk olup mağlubiyet almayan iki teknik direktörden biri olmayı başardı.

2014-2015 sezonunda Kayseri Erciyesspor, geçen sezon İstanbulspor ve bugün Alanyaspor ile toplamda üç kez Kadıköy'de Fenerbahçe'nin konuğu olan Fatih Tekke, bu üç karşılaşmadan da beraberlikle ayrılarak Turgay Şeren'e ait olan rekora ortak oldu.

Türk futbolunun efsane ismi Turgay Şeren, Kadıköy'de Fenerbahçe'ye konuk olduğu karşılaşmalarda 1 galibiyet 3 beraberlik elde etmişti. Başarılı teknik adam geçen sezonda İstanbulspor ile Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılmıştı.

Öte yandan tecrübeli teknik adam Fatih Tekke, geçen sezon ve bu sezon Kadıköy'de Fenerbahçe'nin konuğu olan teknik adamlar arasında Okan Buruk ile beraber mağlubiyet almayan tek isim oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN