Fatih Terim gözünü kararttı! Galatasaray'ın yıldızı Yunanistan yolcusu... Tarihi transferin gerçekleşmesi an meselesi

Fatih Terim gözünü kararttı! Galatasaray'ın yıldızı Yunanistan yolcusu... Tarihi transferin gerçekleşmesi an meselesi

Ani bir şekilde Yunanistan Süper Lig devi Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim, başarılı performansıyla dikkatleri üstüne çekmeye başardı. Gelecek sezon için kadro planlamasına giden deneyimli hoca, bu sefer gözünü kararttı. Türkiye'den birçok yıldızı kadrosuna katan Fatih Terim, bu sefer Galatasaray'ın yıldızı Muslera için kolları sıvadı. Samet Akaydin ve Anastasios Bakasetas'ın ardından Muslera'da Yunanistan yolcusu. İşte tarihi transferin detayları...

Galatasaray'da deprem üstüne deprem yaşanıyor. Takımdan birçok futbolcu ile yollar ayrılırken gelen son haber taraftarları şoke etti. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olurken sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim, Muslera için herakete geçti.

FATİH TERİM GALATASARAY'IN KALBİNİ İSTİYOR

Panathinaikos ile başarılı işler yapan Fatih Terim'in eski oyuncusu Muslera'yı kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı iddia edildi. Muslera'nın ise sezon sonu sözleşmesi bitiyor ve henüz Galatasaray tarafından yeni bir adım atılmadı.

yeni-proje-2024-03-14t131349-328.jpg

SEZON SONUNDA TAKIMDAN AYRILACAK

Bir diğer iddia ise sarı-kırmızılı taraftarları hüzne boğdu. Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Fernando Muslera, sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacak.

YUNANİSTAN'A GELMESİNİ İSTİYOR

Galatasaray yönetimi ise henüz Muslera ile sözleşme yenilemesine gitmedi. Deneyimli teknik direktör Fatih Terim'in ise transfer için devreye girdiği ve Muslera'nın Yunanistan'a gelmesi için çağrıda bulunduğu kaydedildi.

yeni-proje-2024-03-14t131642-225.jpg

Galatasaray formasıyla bu sezon 42 maça çıkan Fernando Muslera, 17 maçta kalesini gole kapattı. 37 yaşındaki file bekçisi; Galatasaray'da 6 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 5 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN