Fatih Terim'den Galatasaray'a ağır darbe! Aslan'ın yıldızına kancayı taktı...

Fatih Terim'den Galatasaray'a ağır darbe! Aslan'ın yıldızına kancayı taktı...

Yunan ekibi Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim, Galatasaray'ın golcü ismini kadrosuna katmak için harekete geçti. Yunan ekibi, sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismine kancayı taktı.

Aralık ayından bu yana Yunan ekibi Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim, gözünü Galatasaray'a dikti. Yunanistan Ligi'ndeki şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Panathinaikos, Galatasaray'ın yıldız ismini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

2022 yılında Galatasaray ile yaşadığı ayrılık sonrasında gözlerden uzak bir hayat süren ve geçtiğimiz Aralık ayında yeşil sahalara geri dönerek Panathinaikos'a imza atan Fatih Terim, yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Tecrübeli teknik adam, Galatasaray'ın yıldız ismini kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yunan gazeteci Aris Gatas, Fatih Terim'in çalıştırdığı Yunan devi Panathinaikos'un Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile ilgilendiğini duyurdu.

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan Arjantinli yıldız, 31 yaşındaki golcü futbolcu bu sezon Galatasaray forması altında 45 karşılaşmada görev alarak 30 gol 12 asiste imza attı. Yıldız golcü geçtiğimiz yıl yaz transfer döneminde 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a imza atmıştı.

Yunan ekibinin kısa süre içerisinde sarı-kırmızılı ekibe resmi teklif yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN