Ünlü gazeteciden Fatih Terim'in belgeseline çok sert tepki! İmparator bu açıklamalara çok kızacak: Böyle belge olmaz çöp bir iş!

Ünlü gazeteciden Fatih Terim'in belgeseline çok sert tepki! İmparator bu açıklamalara çok kızacak: Böyle belge olmaz çöp bir iş!

15 Eylül sabahı ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te yayınlanan 'TERİM' adlı belgesel tepki toplamaya devam ediyor. Bu kez ünlü gazeteci Serdar Ali Çelikler, sarı-kırmızılı ekibin efsane isminin hayatını konu alan belgeseli eleştirdi. Çelikler, belgesel hakkında "Buna belgesel demeyelim. Böyle belge de sel de olmaz. Grafikleri falan çok zayıf, çok amatör. Çöp bir iş nokta. Prodüksiyon olarak çöp" dedi.

Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in hayatını konu alan 'TERİM' adlı belgesel 15 Eylül sabahı ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te yayınlandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar başta olmak üzere Türk futbolseverler tarafından yoğun ilgi gören belgesel sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Fatih Terim belgeseli cuma günü Netflix üzerinden izleyenler ile buluştu. Türk futbol tarihinin efsaneleri arasında görülen teknik direktörün kariyerine ve özel hayatına odaklanan yapım futbolseverler tarafından yoğun ilgi gördü. Efsane teknik adamın Adana'da başlayan hayat hikayesinin ele alındığı tarihi belgeselde İtalyan temsilcileri Fiorentina ve Milan'daki günlerine de yer verildi.

ft2.jpg

30 DAKİKA 14 MİLYON İZLENDİ

Galatasaray'ın gözbebeği, İmparator lakaplı Fatih Terim'in hayatını konu alan 'Terim' belgeseli yayınlandığı gün 30 dakika 14 milyon izlenmeyle seyirci rekoru kırdı.

Dört bölümden oluşan belgeselde sarı-kırmızılı ekibin efsane isimleri Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Cláudio Taffarel, Felipe Melo, Fernando Muslera ve Portekiz futbolunun önde gelen isimleri Nuno Gomes ve Rui Costa gibi dünyaca ünlü yıldızlara da yer verildi.

MEHMET DEMİRKOL: ZAMAN KAYBI

Sarı-kırmızılı ekibin eski yöneticisi gazeteci Fatih Altaylı, belgesel hakkında "Buna belgesel demek belgeye hakarettir" açıklamasında bulunurken spor yorumcusu Mehmet Demirkol ise belgesel hakkında 'zaman kaybı' şeklindeki çıkışlarıyla dikkatleri çekmişti.

"BÖYLE BELGE OLMAZ"

Belgesele bir eleştiri de Habertürk yazarı gazeteci Serdar Ali Çelikler'den geldi.

VOLE YouTube kanalına belgeseli değerlendiren Serdar Ali Çelikler, belgesele sert sözlerle yüklendi. Belgeseli 'çöp bir iş' olarak tanımlayan Serdar Ali Çelikler şunları söyledi:

"Buna belgesel demeyelim. Böyle belge de sel de olmaz. Hocam torunlarına güzel bir miras bırakmış. Biz de öyle izledik. Böyle belgesel olmaz. Belgesel dediğin şey bilgi içerir karşı tarafın görüşünü içerir. Bu belgesel değil. Bu bir goygoy, kendini övme, kendine mektup. Özensiz bir iş.

ft3.jpg

ÇOK AMATÖR

Kurgusu kötü işlenmiş. Prodüksiyon çok zayıf. Sıfır arşiv çalışması. Grafikleri falan çok zayıf, çok amatör. Ne dönemin şahitleri var... Son derece kötü bir iş. Hoca için güzel ama 'dostlar alışverişte görsün biz de ne güzel bir şey yaptık san düşüncesiyle yapılmış' Türkiye'de belgesel çekilemez.

FATİH TERİM'E ÇEKEMEMİŞSİNİZ AZİZ YILDIRIM'A İYİ ÇEKİN

Türk futbolunda belgesel çekilecekse zaten ya Fatih Terim'e ya da Aziz Yıldırım'a çekilmeli. İki tane büyük karakter. Fatih Terim'e çekememişsiniz. Aziz Yıldırım'a iyi çekin. Bence çöp bir iş. Hocamın kendine mektubu olarak kendi açısından iyi. Yapamamışsınız yapamazsınız da.

ÇÖP BİR İŞ

Belgeselde bilmediğim bir şey yok. Çöp bir iş nokta. Prodüksiyon olarak çöp. Fatih Terim kendine güzel bir mektup yazmış. Keşke biri de bana yapsa. Galatasaraylı biri Fatih Terim'e Fenerbahçeli biri de Aziz Yıldırım'a belgesel çekemez. Fatih Terim'in belgeselini bir İtalyan yapsın görelim ne oluyor. "

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN