Fatih Terim'in eski işi yıllar sonra ortaya çıktı! 'Gönül Yazar detayı herkesi hayrete düşürdü...

Fatih Terim'in eski işi yıllar sonra ortaya çıktı! 'Gönül Yazar detayı herkesi hayrete düşürdü...

Aralık ayından bu yana Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim'in eski işi yıllar sonra ortaya çıktı. İmparator'un eski işindeki Gönül Yazar detayı ise herkesi hayrete düşürdü.

2022 yılında Galatasaray'daki görevinden ayrıldıktan sonra bir süre dinlenen 26 Aralık'tan bu yana ise Yunan devi Panathinaikos'u çalıştıran Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim'in eski işi herkesi şaşırttı.

Aralık ayında Panathinaikos'a imza atarak ikinci kez yurtdışı macerasına atılan 70 yaşındaki tecrübeli teknik adam Fatih Terim, Yunan devinde görev aldığı 21 karşılaşmada yalnızca 3 yenilgi alarak 2.00 puan ortalaması yakaladı. Yeşil-beyazlı ekip, başarılı teknik adam yönetiminde kupada finale ulaşırken ligde ise şampiyonluk mücadelesini sürdürüyor.

ESKİ İŞİ YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Panathinaikos, son olarak 7 Nisan Pazar günü konuk olduğu Aris'i 0-2 mağlup ederek Fatih Terim yönetimindeki 12. galibiyetini kazandı. Yunan ekibine imza attığı günden bu yana başarılı sonuçlara imza atarak Yunan futbolseverlerin sevgisini kazanan Fatih Terim'in eski işi yıllar sonra ortaya çıktı.

Gazeteci Mehmet Ayan'ın BloombergHT ekranlarında izleyiciyle buluşan Spor Kulübü adlı programda aktardığına göre; Tecrübeli teknik adam, futbolu bıraktıktan sonra tekstil işine girdi.

"GÖNÜL YAZAR'IN DÜKKANINI İŞLETTİ"

Ayan, söz konusu gelişme hakkında "Hoca futbolu bıraktıktan sonra bir dönem tekstil işine girdi." dedi. Ayan'ın bu açıklaması sonrasında söz alan programın konuğu Coşkun Çelik ise "Peki kim o dükkanın sahibi? Bilindik bir isim. Gönül Yazar... Hoca zaten daha sonrasında Meksika'ya gidiyor ve dönüşte teknik direktör olacağına karar veriyor. Türk futbolunun kaderi değişiyor" dedi.

'İmparator' lakabıyla bilinen efsane teknik adamın futbolu bıraktıktan sonra tekstil işiyle uğraşması futbolseverlerde büyük bir şaşkınlık yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN