Fatih Terim'in Panathinaikos'u kazanmaya devam ediyor

Fatih Terim'in Panathinaikos'u kazanmaya devam ediyor

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, ligde Asteras Tripolis engelini 2-0 ile geçti. Yeşil-Beyazlılar, bu galibiyetin ardından zirvedeki PAOK ile puanlarını eşitlemiş oldu ve şampiyonluk yürüyüşüne devam etti.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Yunanistan Süper Lig'inde heyecan devam ediyor. Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos,19. hafta maçında Asteras Tripolis ile kozlarını paylaştı. Sahasında oynanan maçta seyircisinden ayrı kalan Yeşil-Beyazlılar, rakibini mağlup etmeyi başardı.

Panathinaikos'a, Asteras Tripolis karşısında galibiyeti getiren golleri Aitor ve Tin Jedvaj kaydetti. Asteras'ta Alagbe, 90. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Asteras engelini 2-0 ile geçen Panathinaikos, lider PAOK ile puanlarını eşitledi. 44'er puanlı iki takımı, 42 puanı bulunan AEK ve 38 puanı bulunan Olympiakos takip ediyor.

FATİH TERİM NAMAĞLUP

fatih-terim-pana.webp

Fatih Terim, Panathinaikos’un başında çıktığı 6 maç da yenilgi yüzü görmedi. Yeşil-Beyazlılar, bu süreçte 3 derbi maçına çıktı. AEK deplasmanından 2-2 beraberlikle dönen Panathinaikos, ezeli rakibi Olympiakos'u ise Yunanistan Kupası eşleşmesinde turnuvanın dışına itti. Panathinaikos, 24 Ocak Çarşamba günü Yunanistan Kupası çeyrek final maçında Atromitos ile karşı karşıya gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN