Fenebahçe Pereira'yla FIFA'lık oldu iddialarına yalanlama

Fenebahçe Pereira'yla FIFA'lık oldu iddialarına yalanlama

Fenerbahçe'den ayrılmadan önce 2 senelik kontratından 2.5 milyon euro alacağı olan Pereira'ya yönetimin ayrılık sürecinde "1.5 milyon Euro daha verelim" dediği Portekizli çalıştırıcının hepsini istediği taraflar anlaşamayınca da FIFA'ya şikayet ettiği iddia edilmişti. Fenerbahçe Kulübü çıkan haberleri yalanladı.

Fenerbahçe Kulübü'nden, sezon başında ikinci kez göreve getirdiği teknik direktör Vitor Pereira ile yollar, daha sezonun ilk yarısı bitmeden ayrılmıştı.

Pereira, gönderilmeden önce Başkan Ali Koç, "Hocamızın sözleşmesinde tazminat maddesi yok" demişti. Ancak karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı söylense de Pereira'nın Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet ettiği iddia edilmişti. Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili açıklama geldi.

'KESİNLİKLE BÖYLE BİR ŞEY YOK!'

Fenerbahçe yöneticisi Can Gebetaş, Pereira'yla FIFA'lık olduklarına yönelik çıkan haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Twittet hesabından iddialara ilişkin paylaşımda bulunan Gebetaş, "Her gün ‘sosyal medyada yayılsın’ hedefiyle servis edilen haber yaklaşımına bir örnek; Fenerbahçe Vitor Pereira ile FIFA’lık oldu. Kesinlikle böyle bir şey yok!" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN