Fenerbahçe Altay Bayındır'la sözleşme yeniledi

Fenerbahçe Altay Bayındır'la sözleşme yeniledi

Fenerbahçe, Milli kaleci Altay Bayındır'la 4 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı. Altay, 2026-2027 sezonuna kadar sarı-lacivertli formayı giyecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü A.Ş Milli Futbolcu Altay Bayındır'la yeni sözleşme imzaladığını açıkladı. Milli file bekçisi bu sezon 36 maçta forma giydi, 13 karşılaşmayı gol yemeden tamamladı.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, "2019 yılından beri formamızı giyen, Fenerbahçe'mize bağlılığı ve aidiyeti ile Futbol A Takımımızda kaptanlığa kadar yükselen Altay Bayındır ile sözleşmemiz 4 yıl uzatılmıştır.

A Milli Takım forması da giyen Kaptanımız Altay Bayındır, 2026-27 sezon sonuna dek Futbol A Takımımızın formasını terletecektir.

Altay Bayındırımızın, Fenerbahçemizin 1 Numaralı formasıyla kulübümüz efsane isimlerinden olacağına, başarıları ile yüzümüzü güldüreceğine inanıyoruz.

Kulübümüze transfer olduğu günden bugüne kadar duruşu ile örnek olan Altay Bayındır’a, Fenerbahçemizin çatısı altında ve hedeflerimiz yolunda nice başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN