Fenerbahçe aradığı teknik direktörü sonunda buldu! Ali Koç İtalyan hoca ile masaya oturdu. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe aradığı teknik direktörü sonunda buldu! Ali Koç İtalyan hoca ile masaya oturdu. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de önümüzdeki sezon için çalışmalar başladı. İlk iş olarak teknik direktör İsmail Kartal ile yolların ayrılacağı belirtilirken sıcak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Fenerbahçe aradığı teknik direktörü sonunda buldu! Başkan Ali Koç İtalyan hoca ile masaya oturdu. Hayırlı uğurlu olsun. İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü ve yaşanan gelişmeler...

Süper Lig'de Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yenerek şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıyan Fenerbahçe'de gelecek sezon çalışmaları başladı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerde öncelik teknik direktöre verilmiş durumda. İsmail Kartal ile yolların devam etmeyeceği belirtilirken birçok isim masada yer almakta. İtalya basınında çıkan son haberler ise gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe aradığı teknik direktörü sonunda buldu! Ali Koç İtalyan hoca ile masaya oturdu. Milan'ı şampiyon yapan efsane hoca sarı-lacivertlilerin başına geçiyor. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE ARADIĞI TEKNİK DİREKTÖRÜ BULDU

Önümüzdeki sezon için teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe, Milan'dan ayrılmayı planlayan Stefano Pioli'ye resmi bir teklif yaptı. İtalya'nın ünlü spor gazetelerinden Tutto Sport'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, Milan ile yola devam edip etmeyeceği belirsiz olan Stefano Pioli'ye teklifini sundu.

Pioli'ye teklif yapan bir diğer kulübün ise şampiyonluğun ardından başarısız bir sezon geçiren Napoli olduğu kaydedildi. Pioli'nin Napoli'den gelen teklifi de ciddi şekilde düşündüğü belirtildi.

yeni-proje-2024-05-22t105006-529.jpg

ALİ KOÇ GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

2019'dan beri Milan'ı çalıştıran Stefano Pioli, İtalyan devini 11 sezon aranın ardından 2021/22'de şampiyon yapmıştı. 2000'den beri teknik direktörlük yapan Pioli, kariyerinde Parma, Sassuolo, Chievo, Palermo, Bologna, Lazio, Inter, Fiorentina gibi takımları çalıştırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN