Fenerbahçe, Erzurumspor'u 3-1 mağlup etti

Fenerbahçe, Erzurumspor'u 3-1 mağlup etti

Süper Lig'in 39. Haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk eden Fenerbahçe, ilk 14 dakikada bulduğu 3 golle sahadan 3-1 galip ayrıldı ve lider Beşiktaş'ı takibi sürdürdü.

Süper Lig'de son haftalara girilirken şampiyonluk mücadelesini sürdürebilmek için sahaya çıkan sarı lacivertliler, ligde kalma mücadelesi veren Yılmaz Vural'ın Erzurumspor'unu konuk etti. 

Müsabakaya çık hızlı giriş yapan Belözoğlu'nun öğrencileri henüz 6. dakikada kazanılan penaltı atışında Jose Sosa'nın golüyle skoru 1-0'a getirdi.

Akınlarını sürdüren Fenerbahçe, 12. dakikada Valencia ve 14. dakika Pelkas'ın golleriyle skoru 3-0 yaptı ve maçı erken kopardı.

fener.jpg

Maçın son anlarında Erzurumspor, Özgür'ün kaydettiği golle skoru 3-1'e getirse de kalan bölümde başka gol sesi çıkmadı ve Fenerbahçe sahadan 3 puanla ayrıldı. 

Bu sonuçla puanını 76'ya çıkan Fenerbahçe, lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde takibini sürdürdü. Kadıköy'de puansız ayrılan Erzurumspor ise 37 puanda kalarak 19. sırada yer aldı. 

Fenerbahçe, Süper Lig'in 40. haftasında Ankaragücü'ne konuk olacak. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN