Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski yıldızını transfer ediyor! Kanarya'dan bir transfer daha...

Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski yıldızını transfer ediyor! Kanarya'dan bir transfer daha...

11 Ocak'ta başlayan kış transfer sezonunun en hareketli takımı olan İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, bu kez yerli oyuncu transferine odaklandı. Kanarya, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Kış transfer döneminin başladığı günden bu yana Bonucci, Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan Fenerbahçe, bu kez golcü transferi için düğmeye bastı. Umut Nayır'ı Pendikspor'a gönderen sarı-lacivertli ekip, yerli golcü transferinde kolları sıvadı.

2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon sonunda dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, takviye çalışmalarını sürdürüyor. Gol yollarını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski yıldızına kancayı taktı.

Fotomaç'ın haberine göre; Ankaragücü karşılaşması sonrasında forvete yerli takviye yapılacağını açıklayan sarı-lacivertli ekibin patronu İsmail Kartal'ın Pendikspor'da forma giyen Erencan Yardımcı'yı transferini istediği ileri sürüldü.

Bu sezon Pendikspor'da 19 maçta görev alan 21 yaşındaki golcü futbolcu, takımına 6 gol 1 asistlik katkı sundu.

2021 yılının yaz transfer döneminde 479 bin euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'dan ayrılan genç golcü, Eyüpspor'a imza atmış, bu sezon başında ise kiralık olarak Pendikspor'a transfer olmuştu. Sarı-lacivertli ekibin, güncel piyasa değeri 1.4 milyon euro olan genç golcüyü kadrosuna katmak için kısa süre içerisinde kırmızı-beyazlı ekibe resmi teklif yapması bekleniyor.

Erencan Yardımcı - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN