Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, hangi tarihte? UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe Rennes maçı tarihi

Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, hangi tarihte? UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe Rennes maçı tarihi

Futbol gündeminde olan Fenerbahçe - Rennes mücadelesi tüm heyecanıyla beklenirken karşılaşmanın ne zaman ve hangi kanalda taraftarlar ile buluşacağı merak edilmektedir. Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Rennes mücadelesi hangi kanalda verilecek?

Avrupa UEFA maçları devam ederken takımların gruptan çıkma rekabeti de hırs kazanarak devam etmektedir. fenerbahçe - Rennes mücadelesinde ise kazanan gruptan birinci olarak çıkmayı başaracak. Taraftarları ve aynı zamanda futbol sevenlerin yakından takip ettiği UEFA maçlarından Fenerbahçe - Rennes maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Rennes maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

FENERBAHÇE - RENNES MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi maçları tüm hızıyla devam ederken Türkiye temsilcisi olan Fenerbahçe'nin yolculuğu hala devam etmektedir. Fenerbahçe ve Rennes maçı 27 Ekim 2022 Perşembe günü saat 19.45'te başlayacaktır.

Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman?

FENERBAHÇE - RENNES MAÇI HANGİ KANALDA?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen uzun süredir futbol maçlarını da beraberinde getirmektedir. Fenerbahçe ve Rennes maçı ise Exxen platformunda izleyici ile canlı olarak buluşacaktır. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN