Fenerbahçe yeni Arda Güler'ini Ankaragücü'nde buldu! 11 yaşında 50 gole imza attı. Ali Koç genç yeteneği radarına almış durumda

Türk futbolunda yavaş yavaş altyapılara verilen önem giderek artıyor. Özellikle Arda Güler'in Fenerbahçe'nin altyapısından çıkıp dünya devi Real Madrid'e transfer olmasının ardından altyapıların önemi giderek artmış durumda. Sarı-lacivertliler ise yeni Arda Güler'ini bu sefer Ankaragücü'nde buldu. 11 yaşında olmasına rağmen büyük işlere imza atan genç yetenek, çıktığı maçlarda tam 50 gole imza attı. Başkan Ali Koç, yıldızı parlayacak olan genç yeteneği radarına almış durumda.

Fenerbahçe'de altyapıya verilen önem giderek artmaya devam ediyor. Arda Güler'in İspanya devi Real Madrid'e transfer olmasının ardından yeni yıldızları bulmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda yeni bir isim öne çıktı. Fenerbahçe yeni Arda Güler'ini Ankaragücü'nde buldu! 11 yaşında 50 gole imza attı. Ali Koç yeteneği radarına almış durumda. Transferi için çalışmalara başlandı.

FENERBAHÇE YENİ ARDA GÜLER'İNİ BULDU

Türk futbolunda son dönemde altyapılardan Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler ve Semih Kılıçsoy gibi yıldızların çıkmasıyla birlikte altyapılara verilen önem giderek arttı. Bu doğrultuda iyi işlere imza atan Fenerbahçe, genç yetenek için kolları sıvadı.

yeni-proje-2024-05-22t102636-309.jpg

Kütahya'da top koşturan ardından performansıyla herkesin ilgisini çeken ve Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nün altyapısına dahil edilen Aras Talha Altınkaya, son performansıyla Fenerbahçe'nin ilgini çekmiş durumda.

11 YAŞINDA 50 FRİKİK GOLÜNE İMZA ATTI

Aras Talha Altınkaya, 11 yaşında olmasına rağmen Ankaragücü forması ile çıktığı maçlarda tam 50 tane frikik golüne imza attı. Gelecek vaat eden Aras'ın Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in çocukluk hallerine benzemesi de bir hayli dikkat çekti.

yeni-proje-2024-05-22t102646-532.jpg

Başkan Ali Koç'un ise bu genç yeteneği almak istediği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN