Fenerbahçe'de 6 oyuncuyla ayrılık rüzgarı

Fenerbahçe'de 6 oyuncuyla ayrılık rüzgarı

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başladı. Bu doğrultuda sarı-lacivertli kulübün 6 oyuncuyla yollarını ayırması bekleniyor

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde başarılı bir performans ortaya koyan Fenerbahçe, Konyaspor maçını kazanarak 2.'lik için şansını arttırdı.

GELECEK SEZON HAZIRLIKLARI ŞİMDİDEN BAŞLADI

Fenerbahçe'de şu an geçici olarak görevinin başında olan İsmail Kartal ile gelecek sezon yola devam edilmeyecek. Deneyimli teknik direktörün görevine, yeni hocanın teknik ekibinde devam edeceği söylense de henüz kesinlik kazanmadı.

Başkan Ali Koç ve yönetimin ise Alman çalıştırıcı Joachim Löw ile anlaştığı, resmi açıklamanın ise önümüzdeki günlerde yapılacağı ifade ediliyor. Löw ile iletişim halinde olan İsmail Kartal ve ekibi, oyuncu raporlarını deneyimli çalıştırıcıya iletiyor.

6 OYUNCUYLA YOLLAR AYRILIYOR

Yeni sezon öncesi birçok oyuncuyla yollarını ayırarak kadrosundaki şişkinliği azaltması beklenen Fenerbahçe'de, Takvim'in haberine göre; 6 oyuncunun bileti kesildi.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN YOLLARINI AYIRMASI BEKLENEN 6 OYUNCU:

LUİZ GUSTAVO

Fenerbahçe'de sözleşmesi 2023 yılında sona erecek Luiz Gustavo'nun gelecek sezon takımda olması beklenmiyor.

OZAN TUFAN

Sarı-lacivertli ekibin sezon başında Watford'a kiralık olarak gönderdiği Ozan Tufan, devre arasında takımına geri dönmüştü. Ancak forma şansı bulmakta da zorlanan milli oyuncunun takımdan gönderilmesi bekleniyor.

BERİSHA

Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Mergim Berisha, takımda beklentilerin altında kalan isimlerden birisi olmuştu.

NAZIM SANGARE

Performansı yetersiz görülen Nazım Sangare, Fenerbahçe'den ayrılacak isimler arasında yer alıyor.

JOSE SOSA

Tecrübeli orta saha oyuncusu Jose Sosa, ilerleyen yaşı ve düşüş gösteren performansıyla takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan oyunculardan.

PELKAS

Fenerbahçe'de taraftarın beğendiği isimlerden birisi olan Dimitris Pelkas, sarı-lacivertlilerin ayrılığına üzüleceği isimlerden birisi. Ancak Pelkas'ın da gelecek sezon kadroda olması beklenmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN