Fenerbahçe'de Ali Koç isyanı

Fenerbahçe'de Ali Koç isyanı

Fenerbahçe'de 2. Vitor Pereira dönemi geçtiğimiz yıl 20 Aralık'ta sona erdi. Portekizli teknik adam, sarı-lacivertlilerin başında çıktığı toplam 25 resmi maçta 7 mağlubiyet almıştı. Süper Toto Süper Lig'in ikinci yarısına teknik direktörsüz giren Fenerbahçe taraftarı duruma sosyal medyada tepki gösterdi. ##BırakGitAliKoç hashtagi altında binlerce yorum yapan taraftar 'Ali Koç'un teknik direktörlere mobbing' uyguladığını iddia etti.

Fenerbahçe Başkan Ali Koç döneminde yaşadığı teknik direktör krizini bir türlü aşamadı. Sarı-lacivertlilerde Phillip Cocu 15, Erwin Koeman 9, Ersun Yanal 54, Zeki Murat Göle 2, Tahir Karapınar 9, Erol Bulut 34, Emre Belözoğlu 10 ve Vitor Pereira 25 müsabakada sahada yer alırken, bu isimlerin hiçbiriyle beklenen başarıya ulaşılamadı.

KENAN KOÇAK JOACHİM LÖW İSİMLERİ GÜNDEME GELDİ

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın ayrılmasının ardından Türkiye A Milli Takım Antrenörü Kenan Koçak'ın takımın başında yer alacağı konuşuldu. Takımın başına geleceği iddia edilen bir diğer isim ise Alman A Milli Takımı'nı çalıştıran Joachim Löw oldu.

ali-kocs.jpg

KOÇ KORONAVİRÜSE YAKALANDI LÖW İLE ONLINE GÖRÜŞECEK

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise, kulübün başına Alman teknik adam Löw'ü getirmek için Almanya ile dirsek temasını sürdürüyor. Koronavirüse yakalandığı için Löw ile yüz yüze gelemeyen Ali Koç, Alman teknik adamla online bir görüşme yapacak.

TARAFTAR İSYAN ETTİ

Fenerbahçe taraftarı sarı lacivertli kulübün teknik direktör konusunda istikrar ve başarıdan uzak bir görüntü vermesine sosyal medya platformu Twitter'da tepki gösterdi. #BırakGitAliKoç hashtagi altında yorum yapan binlerce sosyal medya kullanıcısı, "Fenerbahçe senin babanın şirketi değil, hepimizin değerlisi; sen bizi fazla hafife alıyorsun Başkan.." yorumları yaptı. Taraftar ayrıca Ali Koç'un takımın başına getirdiği teknik isimlere mobbing uyguladığını da iddia etti.

ali-koc-1.jpgali-koc-2.jpgali-koc-3.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN