Fenerbahçe'de anlaşma tamam! İmza an meselesi

Fenerbahçe'de anlaşma tamam! İmza an meselesi

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekip yıldız futbolcunun transferinde mutlu sona ulaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 36. hafta karşılaşmasında evinde Antalyaspor'u ağırlayacak Fenerbahçe, gelecek sezon için transferler çalışmalarında düğmeye bastı. Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekipte sıcak saatler yaşanıyor.

Sezon başında Brezilya ekibi Flamengo'dan kiralık olarak Gustavo Henrique'yi kadrosuna katan Fenerbahçe, tecrübeli savunma oyuncusunun transferi için düğmeye bastı. 30 yaşındaki savunma oyuncusunun bonservisini almak için düğmeye basan sarı-lacivertli ekip, mutlu sona çok yakın.

Brezilya basınından SBT'nin aktardığına göre; Portekizli teknik adam Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Gustavo Henrique'nin bonservisini almaya hazırlanıyor. Kanarya'nın tecrübeli savunma oyuncusunun bonservisini bu ay alacağı iddia edildi.

Fenerbahçe Gustavo Henrique'nin tapusunu alıyor; işte bonservisi - 5. Foto

Fenerbahçe'nin Flamengo'ya 1,4 milyon Euro daha ödeyeceği kaydedildi. Böylece Gustavo Henrique'nin Sarı-Lacivertlilere toplam maliyeti 2,8 milyon Euro olacak. Fenerbahçe formasıyla bu sezon toplam 23 maça çıkan Gustavo Henrique 3 gol, 2 asistlik katkı verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN