Fenerbahçe'de deprem! Jorge Jesus Fenerbahçe'den ayrılıyor! Resmen açıkladı: "Türkiye’ye adapte olmakta zorlanıyorum..."

Fenerbahçe'de deprem! Jorge Jesus Fenerbahçe'den ayrılıyor! Resmen açıkladı: "Türkiye’ye adapte olmakta zorlanıyorum..."

Bu sezon büyük maçlarda etkisiz performansı ve genç yıldız Arda Güler'e forma şansı vermemesi nedeniyle eleştiri oklarının hedefindeki isim olan Portekizli teknik adam Jorge Jesus, Fenerbahçe'ye veda sinyali verdi.

Spor Toto Süper Lig'de taraftarlarını hayal kırıklığına uğratarak Galatasaray'ın 6 puan arkasında yer alan UEFA Avrupa Ligi'nde ise deplasmanda karşılaştığı Sevilla'ya 2-0 mağlup olarak tur ümidini mucizelere bırakan Fenerbahçe'de Jorge Jesus depremi yaşanıyor.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında İspanyol ekibi Sevilla'ya konuk olarak sahadan 2-0 yenilgiyle ayrılan Fenerbahçe, tur ümidini mucizelere bıraktı.

Süper Lig'de beklentilerin altında kalan Avrupa Ligi'nde ise Sevilla'ya boyun eğen Fenerbahçe'de Portekizli teknik adamın zorluk seviyesi yüksek karşılaşmalarda gösterdiği etkisiz performans ve genç yıldız Arda Güler'e süre vermemesi sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

JESUS'TAN VEDA SİNYALİ

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Jesus'un sezon sonunda sarı-lacivertli ekipten ayrılacağı iddia edilmiş Portekizli teknik adamın bu iddiaları yalanlamaması 'ayrılık' iddialarını güçlendirmişti.

Brezilyalı gazeteci Gabriel Reis'in Youtube'da yayın yapan Paparazzo Rubro-Negro kanalına konuşan Jesus, sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya ekibi Flamengo'ya imza atacağının sinyallerini verdi.

"TÜRKİYE'YE ADAPTE OLMAKTA ZORLANIYORUM"

Türkiye'ye alışmakta zorluk yaşadığını belirten Jorge Jesus, "Türkiye'ye adapte olmakta zorlanıyorum. Burada hava çok soğuk, uyum sağlamak için çok acı çektim. Ancak geleceğimle ilgili şu an net bir şey söyleyemem, Mayıs ayına kadar beni beklemeniz gerekiyor. Şimdilik hepinize kucak dolusu sevgi gönderiyorum." dedi.

Jesus'un bu açıklamaları sosyal medyadaki sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN