Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! İsmail Kartal'ın bileti kesildi, 27 kupalı hocayla ilk görüşme yapıldı: İmzası an meselesi

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! İsmail Kartal'ın bileti kesildi, 27 kupalı hocayla ilk görüşme yapıldı: İmzası an meselesi

Fenerbahçe'de işler giderek daha da gerginleşiyor. Süper Lig'de Konyaspor ile 0-0 berabere kalan sarı-lacivertliler şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Taraftarların hedefinde ise teknik direktör İsmail Kartal bulunuyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! İsmail Kartal'ın bileti kesildi, 27 kupalı hocayla ilk görüşme yapıldı. İmzası an meselesi. İşte sürpriz isim ve anlaşma detayları...

Süper Lig'e iyi başlayan üst üste puanlar alan Fenerbahçe, son haftalarda aldığı puan kayıpları sonrası şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Burada en çok eleştirilerin isim ise teknik direktör İsmail Kartal. Geleceği merak konusu olan Kartal'ın sonu belli oldu. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! İsmail Kartal'ın bileti kesildi, 27 kupalı hocayla ilk görüşme yapıldı. Avrupa'nın fatihi Fenerbahçe'nin başına geliyor. Başkan Ali Koç ve Sadettin Saran onayı verdi. İmzası an meselesi.

FENERBAHÇE ARADIĞI İSMİ BULDU! İLK GÖRÜŞMELER YAPILDI

Akşam'da yer alan habere göre; gelecek sezonun çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, Portekizli hoca Jose Mourinho ile görüştüğü iddia edildi. Sarı-lacivertliler başkanlık yarışına doğru giderken Başkan Ali Koç'un aday olup olmayacağı merak konusu oldu. Sportif direktör Mario Branco, aralıksız şekilde yeni sezon planlaması için mesai harcamaya devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı.

yeni-proje-2024-05-11t111944-019.jpg

AVRUPA'NIN FATİHİ GELİYOR

Ortaya atılan iddialara göre, Branco'nun vatandaşı olan Jose Mourinho ile görüştüğü öne sürüldü. Dünyaca ünlü teknik adam, son olarak 2021'in temmuz ayında göreve başladığı Roma'dan 16 Ocak'ta ayrılmıştı. 61 yaşındaki çalıştırıcı, Konferans Ligi'nde şampiyon olarak İtalyan ekibine tarihindeki ilk Avrupa Kupası'nı kazandırmıştı.

Fenerbahçe tarafının, 13 dakika süren görüntülü zoom görüşmesinde Portekizli teknik adama, "Önümüzdeki sezon seninle çalışmak istiyoruz. Haziran ayında seçimimiz var. Kongreden sonra tekrar bir araya gelerek şartları masaya yatırabiliriz." dediği kaydedildi.

yeni-proje-2024-05-11t111733-572.jpg

Mourinho yaptığı son açıklamada, "Teknik direktörlük yapmak istiyorum çünkü bu hayatımın temel bir parçası. Bu olmadan mutlu olamam. İyi bir antrenman tesisi olan herhangi bir kulüpte çalışabilirim" demişti. Tecrübeli hoca için Suudi Arabistan kulüplerinin de ilgisi olduğu kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN