Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında yarın Norveç’te Brann’a konuk olacak. Sarı-lacivertliler kritik deplasmana ciddi eksiklerle gidiyor.
Takımda sakatlıkları bulunan Nelson Semedo, Marco Asensio, Çağlar Söyüncü, kırmızı kart cezası nedeniyle Avrupa Ligi’nde 2 maçlık cezası bulunan Jhon Duran, kadro dışı bırakılan Rodrigo Becao, Cenk Tosun ve İrfan Can Kahveci ve bahis soruşturmasında tutuklanan Mert Hakan Yandaş Norveç kadrosunda yer almıyor. Ağrıları bulunan ama kadroya dahil edilen Edson Alvarez ve Szymanski'nin oynama durumları ise maç saatinde netlik kazanacak.

Tedesco, karşılaşma öncesi yaptığı değerlendirmede "Asensio yok, Edson da ağrı var. Szymanki de dizinde ağrı hissetti. Duruma göre reaksiyon göstermek teknik direktörün işi. Burada çözüm üretmeniz gerekiyor. Yarın kulübede 4 oyuncumuz olacak ama ben bu durumdan dolayı hiçbir zaman ağlamam. Takım içindeki en iyi çözümü bulmanız gerekiyor." dedi.
FENERBAHÇE'NİN NORVEÇ KADROSU
Ederson, Tarık Çetin, İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Milan Skriniar, Jayden Oosterwolde, Kamil Efe Üregen, Yiğit Efe Demir, Archie Brown, Levent Mercan, Edson Alvarez, İsmail Yüksek, Fred Rodrigues, Sebastian Szymanski, Kerem Aktürkoğlu, Haydar Karataş, Oğuz Aydın, Dorgeles Nene, Anderson Talisca, Youssef En-Nesyri.
???? SK Brann maçı kamp kadromuz. #UEL #BRAvFB pic.twitter.com/bofLXtN7lR
— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) December 10, 2025
