Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Dünya devine imza atıyor...

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Dünya devine imza atıyor...

Son dönemin en görkemli kadrosunu oluşturan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sezonun sona ermesiyle birlikte sarı-lacivertli ekipte sürpriz ayrılığın yaşanması bekleniyor.

Geçen hafta iç sahada aldığı Alanyaspor beraberliğiyle liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sezon sonunda Ferdi Kadıoğlu ile yolları ayırması beklenen sarı-lacivertli ekipte sürpriz bir ayrılık yaşanmak üzere.

Yaz transfer döneminden bu yana yıldız isimleri kadrosuna katarak son yılların en görkemli kadrosunu oluşturan Fenerbahçe'nin futbol aklı Portekizli sportif direktör Mario Branco'nun sezon sonunda takımdan ayrılacağı öne sürüldü. 48 yaşındaki sportif direktörün yeni durağı ise herkesi şaşırttı.

Takvim'de yer alan habere göre; Dzeko, Fred, Bonucci ve Tadic gibi üst düzey oyuncuların takıma katılmasında büyük rol oynayan Portekizli sportif direktör, sezon sonunda Fenerbahçe'ye veda edecek.

Daha önce çalıştığı kulüplerde de başarılı işlere imza atan Branco'nun, Porto ve Benfica kulüplerinden teklif aldığı ve bu iki kulüpten birinde çalışmaya sıcak baktığı ileri sürüldü. Sarı-lacivertli ekibin futbol aklı olarak önemli transferlere imza atan Portekizli futbol adamının sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılması ve Portekiz'e dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.Mario Branco'nun kariyeri - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN